rica etsek Matt Heafy sig ve Silver Sky’i yorumlayabilir misiniz? ozellikle Matt Heafy sig calim rahatligi olarak superstratlara mi yakin yoksa daha traditional bir yerde mi? Silver Sky tam bir strat havasi veriyor mu?
sevgiler...
rica etsek Matt Heafy sig ve Silver Sky’i yorumlayabilir misiniz? ozellikle Matt Heafy sig calim rahatligi olarak superstratlara mi yakin yoksa daha traditional bir yerde mi? Silver Sky tam bir strat havasi veriyor mu?
sevgiler...
Çekmeceni göster diye bir başlık bulamadığımdan buraya koyuyorum bunu, uzun yıllardır fantezimdi, gerçekleştirmenin hazzı anlatılmaz yaşanır 🙂
143933 eklentisini görüntüle
Özcan gitar tam model olarak ne bilmiyorum ama renk, finish, eskime vs. mükemmel duruyor..
Ekrem hep japon sıkardı bu sap ayarı sırasında, sap cebindeki vidaları takarken... Ondan öğrendim, sağolsun, ve yıllardır uygularım. Çok da yararını gördüm.
Ama elbette çok gıcık bir şey... Tek parça maple olunca hani değer diye düşünüyorum doğruya doğru da... Rosewood alette hiç gerek yok bence. Benim kafanın da psikolojik olduğunun farkındayım.
Gitar da gösterelim madem gelmişken:
144148 eklentisini görüntüle144149 eklentisini görüntüle
B
Maşallah maşallah. 🙂
Reissueları da görelim..
🙂Maşallah maşallah. 🙂
Reissueları da görelim..
🙂
Bu her yola geliyor kerata... ötekileri kadük etti bir yerde. Kutularında duruyorlar, epeydir.... Bu mini işini seviyorum şahsen.
Merhaba, Matt Heafy modelinin genel özellikleri aşağıda:rica etsek Matt Heafy sig ve Silver Sky’i yorumlayabilir misiniz? ozellikle Matt Heafy sig calim rahatligi olarak superstratlara mi yakin yoksa daha traditional bir yerde mi? Silver Sky tam bir strat havasi veriyor mu?
sevgiler...
Teleleri çok severim, kasınca Hotel Cali de tele, Stairway to Heaven da tele. Hani belki LP zannedilen şeyler arasında en tepede gelecek unsurlar. Bu işin tersi... Tele zannedilecek LP.
Bir LP'yi sevebileceğim hiç aklıma gelmezdi, insan her şeye alışıyor. 😀
144342 eklentisini görüntüle
Bir LP'yi sevebileceğim hiç aklıma gelmezdi, insan her şeye alışıyor. 😀
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan. Tek sorum var, bu gitarı birkaç gün önce VOX'tan almış olman mümkün mü acaba? 🙂
Hocam LP sevilmez mi ya. Hele üzerinde düşük çıkışlı bir paf set varsa 👌🏻Bir LP'yi sevebileceğim hiç aklıma gelmezdi, insan her şeye alışıyor. 😀