bembeyaz tuşenin olayı nedir?Foto biraz çirkin, idare edin.
143764 eklentisini görüntüle
Epiphone 7 telli B standart
Schecter 8 telli E standart
PRS Custom 24 Drop C#
PRS 513 Drop C
bembeyaz tuşenin olayı nedir?Foto biraz çirkin, idare edin.
143764 eklentisini görüntüle
Epiphone 7 telli B standart
Schecter 8 telli E standart
PRS Custom 24 Drop C#
PRS 513 Drop C
Phenolic olarak geciyor, sentetik poksi benzeri bir malzeme:bembeyaz tuşenin olayı nedir?
İbanez az224 hakkında neler düşünüyorsunuz var mı bu modeli yada bunun benzeri olan ibanezin strat modellerini denemiş olan? İbanez tim henson signature yada andy timmons signature vs. Amerikan fenderler ile karşılaştırılabilir mi?
Çekmeceni göster diye bir başlık bulamadığımdan buraya koyuyorum bunu, uzun yıllardır fantezimdi, gerçekleştirmenin hazzı anlatılmaz yaşanır 🙂
143933 eklentisini görüntüle
Efsane Milan kadrosu gibi maşallah.
Ne kadar guzel bir flame'i var 🙂 Pickguard ve alyan girecek oyugu genisleterek modifiye edenler var. Sizi ikenceden kurtarmak adina, etkili bir modifikasyon olabilir.
Sap baseball sopasi gibi gozukuyor (sap cebi kisminda baya yuksekte duruyor gibi). Bir kere ayarlaninca bir daha ayar gerektirmez gibi. 🙂
Valla bu gibi sap dibinden ayarlı gitar elime geçtiği gibi sapa çelik insertleri çakıyorum, oh mis. İstediğim gibi söküp takıyorum.Sap baseball sopasi gibi gozukuyor (sap cebi kisminda baya yuksekte duruyor gibi). Bir kere ayarlaninca bir daha ayar gerektirmez gibi. 🙂
Daha fazla fotograf ve biraz bilgi verir misiniz gitar hakkinda?
Sundan olsa bir tane cok guzel olur.
Truss Rod Crank for Tele - StewMac
Compact steel wrench for slotted truss rod nuts. StewMac exclusive!www.stewmac.com
Oradaki oyuk kısım alyan için yeterli olmuyor mu?
Pickguard ve alyan girecek oyugu genisleterek modifiye edenler var. Sizi ikenceden kurtarmak adina, etkili bir modifikasyon olabilir.
Sundan olsa bir tane cok guzel olur.
Truss Rod Crank for Tele - StewMac
Compact steel wrench for slotted truss rod nuts. StewMac exclusive!www.stewmac.com
Daha fazla fotograf ve biraz bilgi verir misiniz gitar hakkinda?
Gel abi değiştirelim 😀Bir modlu epi gider bir modlu epi gelir, hayat böyle. Bunda da Lollar p90 set, Tonepros köprü, ıvır zıvır var. Vallaha çaldım da ıvır zivirina fazla bakmadim, sar dedim, sar oğlum.
Perdeler neredeyse bitik ama onları da üşenmediğim bir ara değiştireceğim.
143934 eklentisini görüntüle