En son floyd rose a giriştiğimizde 3 koca adam 45 dakikada başarabildik.Var mıdır bunun bir püf noktası,Günlük idman,çalışma programı gibiTel değişimini antrenmanla 10 dakikaya indirdim 🙂
En son floyd rose a giriştiğimizde 3 koca adam 45 dakikada başarabildik.Var mıdır bunun bir püf noktası,Günlük idman,çalışma programı gibiTel değişimini antrenmanla 10 dakikaya indirdim 🙂
En son floyd rose a giriştiğimizde 3 koca adam 45 dakikada başarabildik.Var mıdır bunun bir püf noktası,Günlük idman,çalışma programı gibi
Koprunun altina pil koyuyorum genelde ki sabit dursun. Telleri kesiyorum biraz gevsettikten sonra, bunun icin tabi tel saracagi bi alet kullaniyorum. Yeni telleri takip (yine tel saracagi lazim) iyice esnettikten sonra akortluyorum, pili cikartip en son yay ayarlarini yapiyorum. Afiyet olsun!En son floyd rose a giriştiğimizde 3 koca adam 45 dakikada başarabildik.Var mıdır bunun bir püf noktası,Günlük idman,çalışma programı gibi
En son floyd rose a giriştiğimizde 3 koca adam 45 dakikada başarabildik.Var mıdır bunun bir püf noktası,Günlük idman,çalışma programı gibi
"Tokatlayan" diye açman lazım hocam 🙂 çok tatlı gitar be.Lütfen Piyasaya başka Japon fender düşmesin.İflasın eşiğine sürükleyecek beni bu aletler.Karşınızda A serial,1984-85 69 Mahogany Thinline Telecaster ve neck te Neredeyse gitar ile aynı değerde 1973 Fender Widerange manyetik.
Köprü de de lollar var ancak,Ben hem ses hem rahatlık açısından böyle bir Tele çalmadım şu ana kadar forum halkı.Yakın zamanda Amerikan döven Japon Fender diye başlıklar açarım herhalde.
ben alacaktım o charveli adamda satıldı diyince üzüldüm 🙁Aramıza yeni katılanlar. 🙂
Harika... güle güle kullan, yorum da isteriz.
Suhr..... Üzümlü kekim...Aramıza yeni katılanlar. 🙂
Zaten bu gitarın alınış sebeplerinden birisi senin yaptığın inceleme olmuştu =)Harika... güle güle kullan, yorum da isteriz.
Ya hu yazıktır, bu kalsın kenarda. Hiç olmadı dekor olarak güzel 🙂Şuan durumlar böyle fakat dijital bir setupa geçtiğim için amfime güle güle deyip kendime bir hollowbody gitar bakmam gerekiyor :/Gitar:Fender 50`s Surf Green Stratocaster MiM Amfi:Vox AC4TVH.
Annem falan zaten hiç gitmesini istemiyor evde krem böyle çok hoş duruyor ama uzun zamandır bir Gibson Es 335 Dot düşündüğüm için her türlü fedakarlığı yapmam gerekli 🙂Ya hu yazıktır, bu kalsın kenarda. Hiç olmadı dekor olarak güzel 🙂
Shecter'in ürettiği en yakışıklı 2 gitardan biri bence. Diğeri de km-6 mk3 artist blue crimson. Güle güle çalın.
Size katılmakla birlikte bana göre diğer yakışıklı gitar Km7 lambo orange =)Shecter'in ürettiği en yakışıklı 2 gitardan biri bence. Diğeri de km-6 mk3 artist blue crimson. Güle güle çalın.