@yasinyyy Dostum bu gitarların köprüleri entonasyon konusunda ne kadar başarılı? Tune-o-matic köprülere göre daha fazla hata payı var mı?
Gitar çok güzel ama arkadaki Shaun of the Dead figürüne gitti gözüm 🙂Ben de Epiphone'a gitardan daha değerli '75 üretimi Gibson T-top neck ve 70ler ya da 80ler üretimi T-top Dirty Fingers taktım, gitarın içinden bi leopar çıktı bi anda. Clean kanaldan distortion geliyor şu an. 😅142730 eklentisini görüntüle
Bi Big Trouble In Little China olmasa da son 2 yılın en eğlenceli filmlerinden biri bence. ✌ Simon Pegg'in bütün filmlerini severim.Gitar çok güzel ama arkadaki Shaun of the Dead figürüne gitti gözüm 🙂
Spaced izlemediyseniz hararetle tavsiye olunur.Bi Big Trouble In Little China olmasa da son 2 yılın en eğlenceli filmlerinden biri bence. ✌ Simon Pegg'in bütün filmlerini severim.
arkadaki miller tabelasına talibim! 😆Ben de Epiphone'a gitardan daha değerli '75 üretimi Gibson T-top neck ve 70ler ya da 80ler üretimi T-top Dirty Fingers taktım, gitarın içinden bi leopar çıktı bi anda. Clean kanaldan distortion geliyor şu an. 😅142730 eklentisini görüntüle
Valla hocam bi seneyi geçen haftalık Letgo Miller hashtag aratmalarım sonucu (artık Facebook'taki Amerikan Beer Signs & Collectibles gruplarından neon Lite tabelası getirtmeyi planlarken) buldum bu tabelayı. Türkiye'ye yetmişli yıllarda neon teknolojisinin gelmemesi çok acı gerçekten, Amerika'da her köşe başındaki en ufak büfede bütün camekan neon kaplıyken bizde ikinci ellerde yılda bi iki tabela denk geliyor.arkadaki miller tabelasına talibim! 😆
Les Paul den ağır strat mı olurmuş? Oluyormuş demek ki.
Perdeleri yamuk takmışlar am en azından iki yedek tel koymuşlar. Ben olsam 2-3 neyse fazla verir ibanez rg1527 alırım. Yedek tel 1 tane ama en azından perdeler yamuk deyil.
Hocam gitarın yeşil olması çok güzel, greenscreen metodu ile videolarda istediğiniz renkte gösterebilirsiniz 😀