Kağıt üstünde dark burst ama gerçekte bourbon burst gibi duruyor daha çokRengi çok tatlıymış, ne-burst olarak geçiyor bu?
Kağıt üstünde dark burst ama gerçekte bourbon burst gibi duruyor daha çokRengi çok tatlıymış, ne-burst olarak geçiyor bu?
Kağıt üstünde dark burst ama gerçekte bourbon burst gibi duruyor daha çok
teşekkürler, umarım siz de istediğinizi bulabilirsinizBen de bu aralar bir tane almak için bakınıyorum da henüz kararımı veremedim. Çok güzel görünüyor hocam, güle güle çal 🙂
Ben oyumu kaldırmaktan yana kullanıyorumBenim replika nocaster'i söktüm, perde tesfiye, beğenmediğim bir iki şey vs. derken toplama aşamasına geldim. Buraya sorayım: sizce ev için id co-pardon, sizce fender logoyu komple kaldırayım mı böyle kendi kendine silinmeye mi terk edeyim? Gitar orijinal değil, benim üretimim. Çok yakında çayır cimenli fotolar da geliyor, söz.
142194 eklentisini görüntüle
Fena deyil, hiç fena deyil. Soldaki metal olana WD40 sıkmak lazım, önümüz kış malum.
Fena deyil, hiç fena deyil. Soldaki metal olana WD40 sıkmak lazım, önümüz kış malum.
Nazlı yarim Huber salmış çal diye...
Nazlı yarim Huber salmış çal diye...
Gerçek bir "Metal" sevdalısı 😀
Japon Stratı Tertemiz bir Evlat yaptık,Bu esnada da yıl olarak olmasa da ay ve gün olarak o da benim gibi 16 Mayıs doğumluymuş bunu öğrenmiş oldum.İlana koyup Siliyordum.Daha da satmam.141740 eklentisini görüntüle141739 eklentisini görüntüle
Kalın kafam pek basmadı ama herhalde kötü bir şey oldu geçmiş olsun.Büyük konuşmamak lazımmış...Bir nesneyi,Müziği,sizin için önemli olan birine bağlayınca asıl kaybettiğiniz şey o oluyor...
Anlatım bozukluğu yapmışım o anda.Siz kusuruma bakmayın asıl.Başlığı daha fazla bulandırmakta istemem.Teşekkürler mesaj yoluyla geçmiş olsun dileklerini ileten herkese.Kalın kafam pek basmadı ama herhalde kötü bir şey oldu geçmiş olsun.