Sanırım forum genelinde bir Jackson fetişliği söz konusu 🙂 bunlardan biri de benim. Yakında yeniden doğan bir Jackson paylaşacağım çok az kaldı 🙂Ortadaki Jackson <3
@hknsckn Matt Guitars döktürdü yine. Hayatım boyunca hiçbir sektörde içime bu kadar sinen bir iş olmamıştı. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
Kendisi 2008 Japon RR5
Jescar 58118 Çelik fretler çakıldı.
Burgular kilitliler ile değişti.
Gold aksam baya kötü durumdaydı, polisaj ile ayna gibi oldu.
Gövde ve sap boyandı (aklımdaki renk, desen ve doku birebir istediğim gibi oldu)
Headstock ön tarafı orjinal kaldı, mat vernik uygulandı.
Ayrıca, evet boya rezonansa etki ediyormuş zaten titrek bir gitardı iyice beton vibratörü oldu.
154616 eklentisini görüntüle
154617 eklentisini görüntüle
154644 eklentisini görüntüle
Texas special mı yoksa zanaatsal kaygılar mı derken kırdık dümeni vintage noiseless'a.
Birileri Jackson mu dedi , kardeş charvellerimi de alıp bin bozkurtumla oradayım. Soldan sağa
-Charvel 625 nat
-Charvel 650 custom soloist
-Jackson kvmg pro
-Jackson dk2m
-Jackson slx soloist
1990 japon üretimi kendisi. Eline alınca bir anda içinden Warren DeMartini çıkıyor ve back for more çalıyorsun.650 çok iyiymiş, superstrat sevmem ama buju beğendim.
Hey gidi kevin bond, ne güzel gitar yahu.
Bu arada lütfen KV1 varsa paylaşmayın, özellikle rica ediyorum. 🙂
Abi olsa keşke, Kv1 yakalasam alırım da fiyatlar uçuyor. 5500 dolara mustaine pro gördüm geçenlerde, dedin yogartık. Zamanında 1200 dolara gidiyordu da, kalmadı piyasada.Hey gidi kevin bond, ne güzel gitar yahu.
Bu arada lütfen KV1 varsa paylaşmayın, özellikle rica ediyorum. 🙂
Çamaşır askısı en sevdiğim, belki bi de dmoll. Yok yok çamaşır askısı 🤟Kollu bacaklı demişken ;
İki şeye karşı koyamıyorum, birincisi Mesa kabinler, ikincisi de V kasalar.
Bazı bazı da çamaşır askıları…
154690 eklentisini görüntüle