Onun beyazının tonu oturmaz hemen, yavan hissettirir abi.Şu benim yavru gelsin, daha yüzlerine bakmam Tolga 🙂 (biliyorum sen de inanmadın)
Onun beyazının tonu oturmaz hemen, yavan hissettirir abi.Şu benim yavru gelsin, daha yüzlerine bakmam Tolga 🙂 (biliyorum sen de inanmadın)
arka plan ne ... breaking bad ortamı sanki, dikkat çekmesin diye hafif odak bozulmuş resimde gibi 🙂Telli sazın hası kurumuş duttan olur…
Sözün gerisini google’a sorabilirsiniz.
Neyse , 1993 RG550M, bunu olduğu gibi stok bırakacağım.
155314 eklentisini görüntüle
kırmızının hastasıyım.... Kelle Paça Rockers lokantamı açınca ilk işim satın alıp duvara asacam Hard Rock cafe gibi...10.000 muayenesi sonrası hatıra fotoğrafı. Görüyorum bazı USA RR1'ler o güzel 5150lere kavuşuyor, malesef bizde yeni birşey yok.
155374 eklentisini görüntüle
Ünlü müdavimlerimiz duvarına vesikalığım asılacaksa keyifle hediye edebilirim abi.kırmızının hastasıyım.... Kelle Paça Rockers lokantamı açınca ilk işim satın alıp duvara asacam Hard Rock cafe gibi...
arka plan ne ... breaking bad ortamı sanki, dikkat çekmesin diye hafif odak bozulmuş resimde gibi 🙂
155385 eklentisini görüntüleJackson DXMG
Peavey Vypyr 30
Selam arkadaşlar neredeyse hepimizde kendimize özel bir gitar var.. Bir kaçında özel yapılmış işlemler var... gelin resimlerimizi paylaşalım ilk resim benden.....
RG 2570e vsl ;
Yönetici notu: Lütfen resimlerinizi başka sitelere değil, bu forumun "Dosya Yükle" seçeneğini kullanarak turkrock.com'a yükleyin. Diğer sitelerdeki resimler bir süre sonra siliniyor.
Ben amfiyi bilgisayara baglamak istiyorum, nasıl yapabilirim. Pc ye programını indirdiğimde midi çıkışından bağlayın diyor.vypyr çaldığım en güzel all-in-one amfilerden biri, 2010 yılında amerika’ya mevsimlik işçi olarak gittiğimde 3 ay gönlümü eğlemişti benim. Dönerkem de orada satmıştım. Mükemmeldi.
hatırladığım kadarıyla vypyr'ın kendine has bir footswitch'i var adı ampero mu sanpero mu ne öyle bir şey... o zımbırtı ile ancak bağlanıyor...Ben amfiyi bilgisayara baglamak istiyorum, nasıl yapabilirim. Pc ye programını indirdiğimde midi çıkışından bağlayın diyor.
Akşam Demet Akalın'ı herkesin kafası kaldırır da, güne Pleasure to Kill ile başlayan insan ürpertir bedenimi.Rengin güzelliğine maşallah. Tek gitarım olacaksa hep HSS Strat derim, sabah Kreator akşam Demet Akalın çaldırır.
Güle güle kullanın.
Amfiyi pedala bagladiktan sonra pedalı da pc ye mi bağlıyoruz yani?hatırladığım kadarıyla vypyr'ın kendine has bir footswitch'i var adı ampero mu sanpero mu ne öyle bir şey... o zımbırtı ile ancak bağlanıyor...
hah sanpera'ymış:
Amazon product ASIN B00C10964I
Aaa … her sabah. İşe gelirken arabada shuffle’a attım telefonu sabah sabah Slipknot, Heaven shall burn, Nile, Katatonia, Lamb of God çıktı şansıma… iş yakın 5-6 şarkıda geldim…Akşam Demet Akalın'ı herkesin kafası kaldırır da, güne Pleasure to Kill ile başlayan insan ürpertir bedenimi.