Harika gözüküyor hocam hayırlı olsunSon aldığım ESP M-II Urban Camo gitar ve hard case için yaptığım renk modifiyesi
Ne güzel, keşke benim olsa 🥰Benzer işler;
ESP Eclipse Full Thickness 4-Knob
Gibson Historic Reissue Custom VOS 68’ Les Paul
“Atlas efe, bak ares süleyman gelmiş, kardeş kardeş oynayın annecim.”
157792 eklentisini görüntüle
Black / Gold sevdasına tutulduk bi kere.
157793 eklentisini görüntüle
Atlas Efe artık üvey evlat pozisyonuna düştüm diyerek güvensizliğine kapılmaya başlamış bile 😅Ya ares süleyman ne olum ya 😂😂😂😂
aynen çok keyifli bir gitar, alışmakta zorlanırım diyordum. iki günde alıştım... 🙂@opethianskies Ikonik bir gitarin var artik senin. Normal bir gitar degil bu 😉
Bu gitar Custom Shop olmasa da Customs Hope olabilir 🙂 Gümrük işlemleri için umut oldu çünkü 😀Thomann'dan getirdiğim ve ithalatını kendim yaptığım "Schecter Demon 7 LH SBK"...
Bebek!
157816 eklentisini görüntüle
Dore'yi beklesek 6 telli de yaya kalmıştık ama altı tellimi de seviyorum. ben dur onu da atayım 🙂Bu gitar Custom Shop olmasa da Customs Hope olabilir 🙂 Gümrük işlemleri için umut oldu çünkü 😀
😀😀😀: Thomann'dan 2022 mevzuat sonrası gelen ilk gitar mı diyeceğiz 😀üstteki Demon 7 artık ilk kurşunu atan Hasan Tahsin model diye anılmalı
2 yil sonra opethianskies :😀😀😀: Thomann'dan 2022 mevzuat sonrası gelen ilk gitar mı diyeceğiz 😀
Satarken özellik olarak 10k ekler bak bu fiyata
bkz: abartı ilanlar 😀😀😀😀
Ve tüm bu saydığımız sebeplerden dolayı bir nevi "koleksiyon gitaridir" 😂2 yil sonra opethianskies :
Magazada parmaklanmis gitarlardan degildir. Yeni mevzuata uygun sekilde ülkeye getirilmis ilk gitardir. Mevzuat degisimi sonrasında gumrukte olusan örümcek ağını alan gitar budur. Turkiye'de ilk ve tektir. Daha sonra getirilen gitarlar, bu gitarin izinden gitmistir.
Oha benim evin içerisinde ki merdivenler burası. Aynı lambiri şekil şukul falan hepsi aynı.😳
35 senedir yaşadığım ev ama 😀Oha benim evin içerisinde ki merdivenler burası. Aynı lambiri şekil şukul falan hepsi aynı.😳
merdiven Finlandiya saunasına iniyor adeta, rutubetlenmesin gitar 🙂