merdiven Finlandiya saunasına iniyor adeta, rutubetlenmesin gitar 🙂
yok hiç öyle değil 😀
merdiven Finlandiya saunasına iniyor adeta, rutubetlenmesin gitar 🙂
Ne güzel bir BC Rich koleksiyonu 😎Bende bari evdeki gitarlarin yarisini koyayim buraya.
Doktor bu neBende bari evdeki gitarlarin yarisini koyayim buraya.
Ah abi, 500 dolar eksiğim vardı alamadım şunu, bir tane de SRV'de kaçırmıştım. Sanırım Kıvılcım'daki gitar. Güle güle kullanın.157879 eklentisini görüntüle
Yeni bir günah daha.68 CS
Bilirim o duyguyu. Ben de KE2 kaçırmıştım 750€ ya. Bakalım şuanki durumumda daha çok kaçırırım gibi xDAh abi, 500 dolar eksiğim vardı alamadım şunu, bir tane de SRV'de kaçırmıştım. Sanırım Kıvılcım'daki gitar. Güle güle kullanın.
Topluca tel değişimi masrafı beni gerdi sizin yerinize 😁😌Bende bari evdeki gitarlarin yarisini koyayim buraya.
Gördüğüm en güzel günah.Gene girdik bir günaha.
Kıvılcım'daki alet sanırım bu. Çok güzel.Gene girdik bir günaha.
Valla 10 lu paket daddario exl110 aliyorum surekli 😃 en uygum o sekilde oluyo ama tele 1 yilda verdigim parayla bi gitar daha alirim heraldeTopluca tel değişimi masrafı beni
Son iki ay içinde 5 gitarın bakımlarını yaptırdım luthiere (tel değişimi, sap, entonasyon...etc full bakım, hepsi de Floyd rose malesef). Az para tutmadı. Sizinkilerin hepsinin bakımını aynı anda yaptırmak en az iki gitar parası tutar 😅Valla 10 lu paket daddario exl110 aliyorum surekli 😃 en uygum o sekilde oluyo ama tele 1 yilda verdigim parayla bi gitar daha alirim heralde