@LuciferioN hayırlı olsun, baya kamyon bir soundu var. emg 81 ile de gayet iyi olmuştur.
@LuciferioN hayırlı olsun, baya kamyon bir soundu var. emg 81 ile de gayet iyi olmuştur.
Bir söylentiye göre bu tunerlarin tasariminda Osmanli zamanindaki şadırvan musluklarından esinlenmisler.
Hayırlı olsun @LuciferioN, 30'' ile ilgili sorum olacak hocam.Ibanez SRC6
Bas / Gitar geçiş formu.
30” short scale bass diye geçer, 84/14 Bass VI telleri ile gelir.
Köprüsü EMG81 oldu, sap manyetiği EMG35HZ ve aktif eq devresi korundu. 62/13 bariton teller, drop G akort, yine divan sazı gibi vakur bi enstrüman oldu.
158839 eklentisini görüntüle
Hayırlı olsun @LuciferioN, 30'' ile ilgili sorum olacak hocam.
Pena ile mi parmakla mı çalıyorsunuz? 🙂
SRC6 güzelmiş. Güle güle dımbırdat.Ibanez SRC6
Bas / Gitar geçiş formu.
Köprüsü EMG81 oldu, sap manyetiği EMG35HZ ve aktif eq devresi korundu. 62/13 bariton teller, drop G akort, yine divan sazı gibi vakur bi enstrüman oldu.
Yani hocam standart bariton gitar kesmedi bas gitardan bariton gitar yaptın he hoşuma gitti bu fikir. Alette çok facia duruyor, çok ultra brutal killer deathcore machine bişey olsa gerek 👹Ibanez SRC6
Bas / Gitar geçiş formu.
SRC6 güzelmiş. Güle güle dımbırdat.
Bir ara ben çok istemiştim.. zar zor Zuhal'de denk geldim. Zuhal her zamanki bilgili ve ilgili personeli ile benimle ilgilendi - haksızlık etmeyeyim bana denyo denk geldi, genelde iyidirler. Alet toz, pislik içindeydi, kimse bakmıyor herhalde diye depoya sallamışlar sonra akıllarına gelmiş örümcek ağlarıyla teşhire koymuşlar. Deneme yapabilmek için tozunu aldırttım düşün... sonra ne tel var bunda dedim fikri yok. Internetten baktık. Peki tel bulabilir miyim buna dedim, yok öyle tel gelmiyor bize dedi. Peki tel kopana kadar tek kullanımlık mı bu dedim... bu arada teller pastan ellerimi boyadı o derece...falan filan... o kadar da ayarsızdı ki yani resmen kötü satıcı yüzünden aman bırak dedim almadım. Keyifli alet ama.
Nereden düşürdün bu arada? Zuhal mi?
Yani hocam standart bariton gitar kesmedi bas gitardan bariton gitar yaptın he hoşuma gitti bu fikir. Alette çok facia duruyor, çok ultra brutal killer deathcore machine bişey olsa gerek 👹
Hocam ben başka bi uzuvla çalıyorum, ama çalmadan önce @mamichulo ’ya danışıp icazet aldım. Çal s… gitsin dedi. Kendisi bu işin ilmini biliyor.
Bence Luciferion abimiz bu gitarı "tokatlama" sağ el tekniğini kullanarak çalacak. Bass gitara "slap" iyi gider 😎🤓😂direk aklıma bu geldi 🤣 Ah Paul neler çıkardın başımıza.
Abi selam,Ibanez SRC6
Bas / Gitar geçiş formu.
Abi selam,
Aşağıya bir youtube kanal link'i bırakıyorum, bu abimiz ağırlıklı olarak bariton gitarlarla güzel işler yapıyor. Hatta bazı çalışmalarında doğrudan src6 kullandığını hatırlıyorum, fikir verebilir. Güle güle kullan, çok enteresan işler çıkarılabilecek bir potansiyeli var bu aletlerin.
le kanal;
Işte " Yılanın Başı "Bu da hareme eklenen son gitar. Umarim uzuun bir süre sayfada paylaşım yapmam =)
Tanıtmaya pek gerek yok,
ESP LTD Snakebyte modeli,
158865 eklentisini görüntüle158867 eklentisini görüntüle
Arka plandaki Fantastik kitap ve figürler de şahaneymişIşte " Yılanın Başı "
👏👏👏👏👏