Telefondan baktığımda tam anlayamamış hollow body bir şey sanmıştım.
Entonasyon işi sıkıntı yaratmıyor mu perde sayısı ve gövde ölçüleri sebebiyle?Harley benton st-20
Jackson ps-3 rr
159179 eklentisini görüntüle
Benden önceki sahibi Jackson ps-3 ü charvelin maun bir rr gövdesine yerleştirmiş
Ve jackson Floyd roseu orjinal fr ile değiştirmiş ama jackson kunusumda bilgili olanlara bir sorum var normal ps-3 lerde 22 perde oluyor bu 24 perdeli o yüzden tam modelini bulamadım.
Şuanlık normal zaten dün satın aldım ilerde sıkıntısı olursa yazarım.Entonasyon işi sıkıntı yaratmıyor mu perde sayısı ve gövde ölçüleri sebebiyle?
Öncelikle hayırlı olsun. Ben de takip ediyordum gitarı hızlı davrandınız .) Satmaya niyetiniz olursa beklemedeyim.Şuanlık normal zaten dün satın aldım ilerde sıkıntısı olursa yazarım.
Tam gitar alma aşamasındayken yüklendi😄Öncelikle hayırlı olsun. Ben de takip ediyordum gitarı hızlı davrandınız .) Satmaya niyetiniz olursa beklemedeyim.
Yandaki hoparlörle tam uyumlu olmuş renk olarak
Evet,düşünmemiştim ama hoş tesadüf olmuş 😊Yandaki hoparlörle tam uyumlu olmuş renk olarak
Neck manyetiğinin konumuna bakarsak gövde 24 için tasarlanmış gibi.Entonasyon işi sıkıntı yaratmıyor mu perde sayısı ve gövde ölçüleri sebebiyle?
Sap ya PS2 ya da PS6, gövdeyi bilemiyorum. Sapı gövdeden ayırırsanız muhtemelen ikisinin de modelini bulabilirsiniz. Tabii silinmediyse ya da üzeri boyanmadıysa.Harley benton st-20
Jackson ps-3 rr
Benden önceki sahibi Jackson ps-3 ü charvelin maun bir rr gövdesine yerleştirmiş
Ve jackson Floyd roseu orjinal fr ile değiştirmiş ama jackson kunusumda bilgili olanlara bir sorum var normal ps-3 lerde 22 perde oluyor bu 24 perdeli o yüzden tam modelini bulamadım.
Harley benton st-20
Jackson ps-3 rr
Sağolun hocamCharvel rr modeline jackson sap takıldıysa şunlardır diye tahmin ediyorum;
159200 eklentisini görüntüle
159201 eklentisini görüntüle
Çalımı vs rahatsa, sesi güzelse mutluysanız güle güle kullanın. Ne olduğunun çok da bir önemi yok. 🙂
Bu da benim bir anım olsun. Nerdeyse aynı model. %40 volümlü 😜 full thickness modeli, tonları iyicene oturmuş