Akort tutan, neck dive yapmayan ve milyon dolar olmayan bir SG bulmak kolay olmadı ama başardık 🤣
159481 eklentisini görüntüle
Hayır değil, seri numarası 2020'ye ait2016 serisinden mi?
Güle güle kullanın. Pek yakışıklı imiş.Akort tutan, neck dive yapmayan ve milyon dolar olmayan bir SG bulmak kolay olmadı ama başardık 🤣
Güle güle kullanın, bende 2016 serisinden les paul modeli var klavyenin gerçek sedef ve kemik eşiğin olmaması dışında güzel gitarlar.Hayır değil, seri numarası 2020'ye ait
Bende de 2016 model Explorer var. Neck çok rahat 🙂Güle güle kullanın, bende 2016 serisinden les paul modeli var klavyenin gerçek sedef ve kemik eşiğin olmaması dışında güzel gitarlar.
Ne yalan söyleyeyim gitar çalmaya cort'un giriş modeliyle başlamıştım, o rahatlığı gibson'un c shape neckinde bulamadım 🙁Bende de 2016 model Explorer var. Neck çok rahat 🙂
Gitarınız çok güzel, hangi tür çalıyorsunuz. Bende bu kasa almayı düşünüyorum.Akort tutan, neck dive yapmayan ve milyon dolar olmayan bir SG bulmak kolay olmadı ama başardık 🤣
Nasil, onerir misin? Ben de kirmizi olanina kafayi taktim.Garage Sale yaradı, haftayı 3ledik.
Jackson RR24Q Winterstorm
Bu neyin garage sale‘i? Güle güle kullan bu arada, renk baya güzel.Garage Sale yaradı, haftayı 3ledik.
Jackson RR24Q Winterstorm
Zuhal müzik abi. Teşekkür ederim.Bu neyin garage sale‘i? Güle güle kullan bu arada, renk baya güzel.
Şu an Zuhali inceliyordum,Fender,Jackson larda yüzde 20-30 indirimler havada uçuşuyor😀Zuhal müzik abi. Teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanın hocam 🤘🏽🔥Warning
These Photos Has Been Identified to Potentially Trigger Seizures For People With Photosensitive Epilepsy !
Bu arada gitarla ilgili fikir, görüşlerim için : İnceleme - Ave guitar
İyi seyirler. (maşallah deyip nazar boncuğunu unutmayalım)