M1 Custom 87, ama LTDesp nedir
M1 Custom 87, ama LTDesp nedir
Yaramaz sana dot inley 😛esp nedir
her modalde inlay olmasına gerek yok ama ltd 🙂Yaramaz sana dot inley 😛
Aslında bunda dot inlay yok 😁Yaramaz sana dot inley 😛
Hocam hayırlı olsun. Squier Telecaster standart nasıldır çalım performansı ve malzeme kalitesi olarak?Güncel durum: 164050 eklentisini görüntüle
Bence en güzel KM6 bu sizdeki MK2. Bulsam hemen alırım 🙂
Yeni KM6 MK-III lagoon fade'e gitti aklim. Bende ondan bulursam bendekini size paslayayim 🙂Bence en güzel KM6 bu sizdeki MK2. Bulsam hemen alırım 🙂
Yeni KM6 MK-III lagoon fade'e gitti aklim. Bende ondan bulursam bendekini size paslayayim 🙂
bu tip bir şey alt tutucular yerden yeterince yüksekse denenebilir... ben bir ara buna benzer bir standı hafif yüksek ahşap sehpa gibi bir şeyin üstüne koymuştum, gitarın uçları havada kalacak gibi idare etmişti... yere milim farkla değiyor gibiydi ama biri iter çeker diye öyle bırakmadım her halikarda yükselttimeni üyemiz, ilk V gitarım, kullanmadığımda nerede muhafaza edeceğim hiç bir fikrim yok... Ayakta duramıyor şimdilik halı olmadığı için paso yatış.
Evet aslında boyunu yükseltip deneyebilirim. Duvar için de aparat aldım onu monte edince asacağım duvara.bu tip bir şey alt tutucular yerden yeterince yüksekse denenebilir... ben bir ara buna benzer bir standı hafif yüksek ahşap sehpa gibi bir şeyin üstüne koymuştum, gitarın uçları havada kalacak gibi idare etmişti... yere milim farkla değiyor gibiydi ama biri iter çeker diye öyle bırakmadım her halikarda yükselttim