Schecter ımız ile artık son günlerimiz ☺️
Sevgili @keni ile hem sohbet ettik hem de gitarlarımızı değiştirdik ☺️
Yepyeni kokusu üzerinde, kendine baktıran baktıkça insanı kendine çağıran, sesi de kendi kadar güzel bir gitar. 🎸
165961 eklentisini görüntüle
Göstermeyeli uzun zaman olmuş. Yeni arkadaş:
166129 eklentisini görüntüle
Kemik eşik solomuzikankara.com Koray bey bu konuda çok başarılı bir tedarikçiSx sst alder stratım. Gövdeyi kendim kazımıştım ama sap için tellerin eskimesini bekliyordum. Az önce mi teli koptu. Vakit bu vakittir. Kemik üst eşik nerden bulabilirim? Tavsiye verirseniz sevinirim.
vergileri ile maliyeti ne oldu ?Thomann’dan aldım bir tane eve geldim iki tane 🙂 Kusurlu gitar için tekrar bir tane daha gönderdiler ama ben kusurluyu sevdim 🙂 165560 eklentisini görüntüle
Petrucci zaman tünelim biter. Eğer ki kendisi ve EBMM gitarcıları silkelemek adına yeni bir model çıkarmazsa bu defter kapanmıştır benim için. Mümkün mertebe spec’leri birbirinden ayrı olsun istedim.
1- Mystic Dream, petrucci’yi tanıdığım gitar budur benim için. Geç kaldım az.
2-JPM P2, rock discipline açınca gördüm lan ne alaka bu herif ibanez, cahillik işte, 22 sene önce.
3-JP15 Cerulean Paradise, MusicMan 7 tellilere inancımı geri toparlayan gitardır. JPX7’mden nefret etmiştim.
4-JPM 7 Camo Picasso, hikayesini anlatsam inanmazsınız.
5- Majesty BFR Claro Walnut 1/39 - fanatiği değilim, bi tane bulunsun diye koydum. Yine de rahat gitar.
Benim kumarım biter arkadaş.
166186 eklentisini görüntüle

Kral 2. Gitarın çalması zor mu yoksa kolay mıBurada bir tek ben kaldım sanırım gitar göstermeyen 😅
Mutlu aile tablosu efenim.
166222 eklentisini görüntüle
Ah bir de Mustaine'e imzalataydın süper olurmuş...Geçen ay ki Dore müzik indiriminde dayanamayip sari sitede ikinci el satılanlar fiyatından daha uyguna taksitle sıfır olarak aldim.
Gibson Dave Mustaine Flying V EXP
166226 eklentisini görüntüle
166225 eklentisini görüntüle
166227 eklentisini görüntüle
Bir ara topluca Mustaine gitarları çekip ekleyeceğim.
O konuda kendi içimde baya çatistim. Ama sonuç olarak meet and greet olayına gitmemeye karar verdimAh bir de Mustaine'e imzalataydın süper olurmuş...