Ibanezleri salla, gerçek gitarları göster bize...Ben maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
167143 eklentisini görüntüle
Ibanezleri salla, gerçek gitarları göster bize...Ben maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
Ibanezleri salla, gerçek gitarları göster bize...
Mecburen değil tercihen uzakdoğu.Bro 24 perde, çift humbucker, floyd’lu gerçek gitarlar Antalya’da diye duydum ben 🤌🙂↕️
Beton yetmez heykeline =)Bize buzdağının görünen yüzünü gösterme, derinine inelim konunun
Ben maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
O kadar güzel kutuya o gardırop yakışmamış 😀Ben maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
Beton yetmez heykeline =)
Benim merak ettiğim "duman tonu" alabiliyor musun?
Hocam caseleri ustune koymalik gardrop tavsiyeniz var mi? zevkiniz ben begendim arkadaslarin aksine. Malum Gardrop Fuat vefat etti, sizden fikir alalim.Ben maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
EMG olmazsa olmaz 🤌Bro 24 perde, çift humbucker, floyd’lu gerçek gitarlar Antalya’da diye duydum ben 🤌🙂↕️
Yalnız abim bu LTD. Bu model Meksika sınırına götürtmez adamı. Balkan Ülkeleri falan olabilir belki. O beyfendi öyle diyodu en azındanESP LTD Arrow 1000 V-Land,
Nam-ı değer "Violet Andromeda" renginde. Bu renk uğruna Amerika macerası yaşamak isterken Meksika sınırını aşamayıp kodesi boylayan yankilere selam olsun 😊
167162 eklentisini görüntüle
167163 eklentisini görüntüle
167161 eklentisini görüntüle
John Wick bunu beğendiFord Mustang Shelby GT500 Eleanor kadar güzel 🔥🥃
Zaten bu renk uğruna dedim, beyfendiye bakarsak made in USA esp nin o modeli 😂Yalnız abim bu LTD. Bu model Meksika sınırına götürtmez adamı. Balkan Ülkeleri falan olabilir belki. O beyfendi öyle diyodu en azından
Ben maziyi unuttum,
Hatırlatma bir daha.
Aşkı gömdüm içime,
Sen de sakla toprağa.
Meksika sınırı falan derken pudra şekerinin dozu kaçmış heralde :/Zaten bu renk uğruna dedim, beyfendiye bakarsak made in USA esp nin o modeli 😂
Walla benim değil, bahsedilen arkadaşın hikayesi, biraz fazla olağanüstü geliyor kulağa, area 51'e mi takıldı acaba 😂Meksika sınırı falan derken pudra şekerinin dozu kaçmış heralde :/
Hikayeyi merak edenlere gelsin o zaman 🤣Walla benim değil, bahsedilen arkadaşın hikayesi
Prensip gereği FR li gitar calmiyorum, evde barındırmiyorumBro 24 perde, çift humbucker, floyd’lu gerçek gitarlar Antalya’da diye duydum ben 🤌🙂↕️