janmoreye demiş ki:Pembe Strat'ım gelsin de bi gövde gösterisi daha yapacam.
ondan şüpemiz yok abi zaten 😀
janmoreye demiş ki:Pembe Strat'ım gelsin de bi gövde gösterisi daha yapacam.
halilpazarlama demiş ki:off taşmış 🙂 abi geldimi alet eline ?
DonCorleone küçücük yazarak demiş ki:bu gitar benim değil ama olmasını cok isterim..
cavernosum demiş ki:DonCorleone küçücük yazarak demiş ki:bu gitar benim değil ama olmasını cok isterim..
😆 😆
:icelim :kahveKoRnoManiac demiş ki:cavernosum demiş ki:DonCorleone küçücük yazarak demiş ki:bu gitar benim değil ama olmasını cok isterim..
😆 😆
monkey grip,lion's claw,monkey grip... 😀
DonCorleone demiş ki:ahhaha 😀 😀 caktırmasaydınız be abi...
Bu arada gitarın liste fiyatı 12000$ .Fakat bi yerde 8500$ a buldum.
gitar deyip geçmemek lazım ama ayıp 😛 bendeki emanet SX'e de gitar deniliyo çünkü 😆manyetik_porecesi demiş ki:DonCorleone demiş ki:ahhaha 😀 😀 caktırmasaydınız be abi...
Bu arada gitarın liste fiyatı 12000$ .Fakat bi yerde 8500$ a buldum.
Abi bu ne ya?!? Harley mi alıyoruz gitar mı alıyoruz belli değil... 8O
önce koyacağın resmi herhangi bir site aracılığıyla upload ediyorsun, ben imageshack.us sitesini öneririm. Remi yükledikten sonra sana resme ulaşabileceğin linkleri veriyor. En aşağıdaki linki kopyala .jpg uzantılı olanı ve mesaj yazarken linkin başınaygt demiş ki:buraya nasıl resim koyuyoruz ? gerçi koyacak sizinki kadar güzel gitarım yok alacak imkanımda yok ama 😀 gitar gitardır benim için
ygt demiş ki:buraya nasıl resim koyuyoruz ? gerçi koyacak sizinki kadar güzel gitarım yok alacak imkanımda yok ama 😀 gitar gitardır benim için