"Gear Freak" az bile. İki delay, iki tane de booster'ım var. 😀Vine_Inlay demiş ki:"Gear freak"sın olm sen. :mrgreen: Nerde görülmüş üç wah pedalı. =)
"Gear Freak" az bile. İki delay, iki tane de booster'ım var. 😀Vine_Inlay demiş ki:"Gear freak"sın olm sen. :mrgreen: Nerde görülmüş üç wah pedalı. =)
The_Scorpions demiş ki:Winston da gelişmekte olan bi gitar markası...Kırmızı ve mavi renk seçenekleri var.. :mrgreen:
secks abi gelir birazdan o cevaplar.bunuda bilir kesin.birinde hiç unutmam birisi forumda gır gır olsun diye adana kebap tarifi sormuştu onu bile cevaplamıştı.bi keresindede alım-satım forumunda bmw satılıyodu o arabanın sahibinin nerde oturduğunu bilmişti.kesin o yazıyıda açıklar az sonra 😀egemenguitar demiş ki:night_slash_rain demiş ki:üzerinde japonca kufur falan yazıyosa manyaktır derim 😀
yok abi küfür yazmıyo sanırım güçle ilgili bikaç şey yazıyor.japonca bilen varsa ve çevirirse çok iyi olur🙂
halilpazarlama demiş ki:abi okadar sigara geyiği dönmüş gitarın markası ne ben anlayamadım jackson gibin ama 🙂
midnite demiş ki:halilpazarlama demiş ki:abi okadar sigara geyiği dönmüş gitarın markası ne ben anlayamadım jackson gibin ama 🙂
manyetiklerde "v" görünüyo ibanezdir büyük ihtimal🙂
cigarette demiş ki:secks abi gelir birazdan o cevaplar.bunuda bilir kesin.birinde hiç unutmam birisi forumda gır gır olsun diye adana kebap tarifi sormuştu onu bile cevaplamıştı.bi keresindede alım-satım forumunda bmw satılıyodu o arabanın sahibinin nerde oturduğunu bilmişti.kesin o yazıyıda açıklar az sonra 😀egemenguitar demiş ki:night_slash_rain demiş ki:üzerinde japonca kufur falan yazıyosa manyaktır derim 😀
yok abi küfür yazmıyo sanırım güçle ilgili bikaç şey yazıyor.japonca bilen varsa ve çevirirse çok iyi olur🙂