bu gitarı daha gitara yeni başladığım sıralarda pera müzikte görmüştüm 2.el 1200 dolara satıyolardı.o zamandan beri aşığım alete.
JudgeMe demiş ki:Benim emg de potanslarla pek bi güzel durmuş 😀 iyi çalışlar....
sertsessiz demiş ki:şık olmuş. tonları da çok iyidir umarım, güle güle kullan.
monkey grip len. dustun gozumden. :mrgreen:cavernosum demiş ki:Şahsi zevklerim doğrultusunda lion's claw olmasa daha iyi olurmuş diyorum.
cavernosum demiş ki:Şahsi zevklerim doğrultusunda lion's claw olmasa daha iyi olurmuş diyorum.
PhoibosApollon demiş ki:monkey grip len. dustun gozumden. :mrgreen:
Lion's claw nerden çıktı hakkaten 😆 40 yıl düşünsem koskoca monkey grip'e lion's claw diyeceğim aklıma gelmezdi 😆manyetik_porecesi demiş ki:Lion claw denilen olay Jem'lerdeki gibi floyd rose'un arkasındaki, sanki elle oyulmuş gibi görünen tahta desenidir. Senin dediğin Monkey Grip.
yapmayacaktın böyle bi hata cafertosun 😆cavernosum demiş ki:Üzerime gelmeyin ikisi de orman yaratığı işte. Allahım ben bu utançla nasıl yaşarım.
masterofpuppetsasd demiş ki:tamam da bu şahiser eskiden neydi 🙂 nuno bettencourt a benzettim hafiften ama emin olamadım.nedir tam olarak?
egemenguitar demiş ki: