Denmark eski Denmark St değil.. Andertons's vurdu orayı da ve tabi Thomann ama şöyle bir dolanıp ciddi Vintage ekipman görmek keyifli yine de. Yolum düştükçe almasam da bir dolanırım hep.
yine de girip dolanmak lazım... eskici gibi duran köhne bir dükkanda Wampler ve TC Electronic pedallar bulup almıştım...Eskisiyle karşılaştırma imkanım olmasa da tahmin ediyorum. Biraz "e bu muymuş yani" tepkisi verdim ilk gittiğimde, dediğiniz gibi vintage / rare ekipmanlara bakmak keyifli oluyor ama genel kitleye hitap edecek pek bir yanı yok gibi geldi.
Fıstık gibi maşallah.
Nolmuş yani.. sonuçta ben yiyebiliyorum.. hahahFıstık gibi maşallah.
Fıstığın kilosu ne kadar olmuş haberiniz var mı, çok para 💸
Muazzam bir manzara, hiç sedef logo yok ortalıkta.I ❤️ King V
Evet bildiniz, bu sefer de savaş baltası gibi bir gitar. Ailenin yeni üyesi; Jackson Phil Demmel Signature Demmelition King V (2010 Japan)
160531 eklentisini görüntüle
plastik muhtemelenMuazzam bir manzara, hiç sedef logo yok ortalıkta.
kirvem kaliteden ödün verilmiş. şahsen ben sedef olmadan elimi süremem.Karakalem kirvem 🙂
kirvem kaliteden ödün verilmiş. şahsen ben sedef olmadan elimi süremem.
Plastik allerjik sedef olmayınca dokanıyor…
I ❤️ King V
Evet bildiniz, bu sefer de savaş baltası gibi bir gitar. Ailenin yeni üyesi; Jackson Phil Demmel Signature Demmelition King V (2010 Japan)
160531 eklentisini görüntüle
sağlıksız bi kere, hem doğada kaybolmuyor. sedef öyle mi ? ?Plastik allerjik sedef olmayınca dokanıyor…
Emg strat ikilisi çokk çokk iyi oluyor. Denemeyen bilmez.Selam. Enteresan bir şey oldu. Ben beğendim. Sizlerin de fikrini almak istedim.
Fender 60th Anniversary Stratocaster. Gold Hardware. Emg 81 - Emg SA
160401 eklentisini görüntüle160400 eklentisini görüntüle