Aynısından bir tane daha var.
Hayırlı olsun, zamanında rosewoodlusu vardı. Daha rahat bir klavyeli gitar çalmadım. Mükemmeldi.Aynısından bir tane daha var.
180930 eklentisini görüntüle
Sağolun, gerçekten çok rahat. Elimde bunun aynısından ve rg550 genesis var. Daha da renk renk alasım geliyor..Hayırlı olsun, zamanında rosewoodlusu vardı. Daha rahat bir klavyeli gitar çalmadım. Mükemmeldi.
Genesisler de çok hoşuma gidiyor, eski RG550'lerden çok çok iyi. Teşekkürler, siz de güle güle çalınBen de Genesis kullaniyorum ama bu gitarlardaki AANJ sap govde birlesimi genesislerdeki eski usul plate'liden cok daha konforlu. Gule gule calin.
emin ellerde sorun yok 😀Oldum olası les paullere kırmızı rengini yakıştıramamıştım ama bu gitar muazzam görünüyor. Dikkat et hocam düşmesin gitar nazarım değmiş olabilir 🙂
Şarap ve tütün 🤌Arşivime yeni katılanlarda bugün
Gibson 2013 Les Paul Custom Wine Red
Gibson 2023 Les Paul Standart 50's neck Tobacco Burst
181031 eklentisini görüntüle
181032 eklentisini görüntüle
marka olarak önerir misiniz klavye işçiliği vs
O fiyata böyle koyu gul ağacı klavye ... Sapta rahatsa direkt atlanır .
Almayı düşündüğüm gitarı almışsınız 🙂 Hayırlı olsun. İlerde satmayı düşünürseniz talibim.
marka olarak önerir misiniz klavye işçiliği vs
İşçiliği ve kalınlığı şöyle anlatayım. O kadar rahat ki 2 gündür elime diğer gitarımı sürmüyorum. Her şeyi ile güzel sadece köprü upgrade ister ileride çok asılınca kaçıyor.marka olarak önerir misiniz klavye işçiliği vs
Teşekkür ederim hem de ne rahat anlatamam 🙂 9.5 radius mis gibiO fiyata böyle koyu gul ağacı klavye ... Sapta rahatsa direkt atlanır .
Iyi günlerde kullanın bu arada.
🙂 Teşekkürler hayat felsefem şu değerinde her şey satılır. 🙂 1 tane daha vardı beyazını falan da denedim kaçırmayın hala aklınızda varsa. Belki size bile satarım değeri önemli. 🙂Almayı düşündüğüm gitarı almışsınız 🙂 Hayırlı olsun. İlerde satmayı düşünürseniz talibim.
Ses ve klavye rahatlığı nasıl,sxleri rahatlıkla tokatlar mı?
Sx bunun yanında oyuncak o kadar. Kıyaslamaya bile gerek yok. Yan yana gelemezler. Çok uzun yükleyemiyorum izin vermiyor, kısa video aşağıda.Ses ve klavye rahatlığı nasıl,sxleri rahatlıkla tokatlar mı?