seymour duncan yetim mi 🙂 neden takılmasın?
Blackened85 demiş ki:Yok farkındayım kötü kare olduğunun hem cep telefonu ile çekildi hemde gitarpedal.net de herkes prs fotosu koyduğunda ben de flame maple'a zoom yapıp acaba bunu prs diye yedirme ihtimalimi sormuştum ciyzis saolsun az da olsa varmış 😀
Gitar kx-custom bu arada. güzel font ve makine bulsam adam gibi foto çekip koyarım ama yok ne yazık ki.
solitude71 demiş ki:JudgeMe demiş ki:[email protected] ... evet biliyorum msnimde ingilizce...
Bana dememişsin ama az yukarıda söylemek istediğim tam da bu: nick'in isterse Japonca isterse İbranice olsun, Türkçe'de "de" ayrı yazılır. Buna dikkat etmemiz lazım öncelikle diyorum nick'e gelene kadar. Ha sen belki klavyede aceleden yanlış yazmış olabilirsin çok doğal ama bunun ayrı yazıldığını bilmeyen hatta aksini iddia edecek kadar cüretkar cahil cühela bir nesil geliyor ondan korkuyorum ben.
jacksonke1 demiş ki:Abi sakin olun ya (cool down 😛 ) .. Boşverin ya burda kalsın bu konu 🙂 ne güzel prs gitarları konusuyoruz surda degil mi ama ? 🙂
aştık abi biz , bizimki cool 😀D-Sonic demiş ki:jacksonke1 demiş ki:Abi sakin olun ya (cool down 😛 ) .. Boşverin ya burda kalsın bu konu 🙂 ne güzel prs gitarları konusuyoruz surda degil mi ama ? 🙂
calm down* 😆