jacksonke1 demiş ki:Harika olmus abi, ellerine saglık, esp nin tonları cok iyi ekipman nedir ?
Pek sorun edilecek şeyler değil abi bence, dil bilgisine cok dikakt ederim, arkadasın dedigi gibi alıntı oldugu icin bende o şekilde dile getirdim, gerek yok yani artık mesajlarda Türkçe yanlıslarını bulmaya calısmaya, dogru gramerlerle vs yazılmıssa, yoksa yanlıs coktur, Türkçe'nin t sini senin küçük yazman gibi degil mi ? 🙂 Önemsiz şeyler yani .JudgeMe demiş ki:satrianinin sözünden alıntıysa tamam ona birşey diyemem sonuçta sözün söylendiği kendi dilinden almış ama hani türkçe kurabilecekken kendi cümlelerini ingilizce kurmaya falan çalışanlaraydı benim lafım...neyse başlığı meşgul etmeyelim teşekkür ederim...
gir youtube "picassographic" diye arat çıkıyor işte videolar seç beğen izle.Slaytanic demiş ki:sonra ne yapmam lazım?
JudgeMe demiş ki:jacksonke1 demişki : "Diyosun ki benim felsefem " tone is fingers " dır 🙂 "
karışmak gibi olmasın ama lütfen felsefelerimizi falan TÜRKÇE yapalım "asıl ton parmaklardadır" falan gibi mesela hiçbirimiz ingiliz veya amerikan değiliz türkçe lütfen...kusura bakmayın kişisel düşüncem bu tabiki...bunları görünce içimden bi dürtü uyarmamı söylüyoda 😀 teşekkürler...
Blackened85 demiş ki:gir youtube "picassographic" diye arat çıkıyor işte videolar seç beğen izle.Slaytanic demiş ki:sonra ne yapmam lazım?
Haha 😀OmniaMovens demiş ki:JudgeMe demiş ki:jacksonke1 demişki : "Diyosun ki benim felsefem " tone is fingers " dır 🙂 "
karışmak gibi olmasın ama lütfen felsefelerimizi falan TÜRKÇE yapalım "asıl ton parmaklardadır" falan gibi mesela hiçbirimiz ingiliz veya amerikan değiliz türkçe lütfen...kusura bakmayın kişisel düşüncem bu tabiki...bunları görünce içimden bi dürtü uyarmamı söylüyoda 😀 teşekkürler...
Senin nickin de 'YargılaBeni' olsa cok daha güzel olur o zaman 🙂
jacksonke1 demiş ki:Haha 😀OmniaMovens demiş ki:JudgeMe demiş ki:jacksonke1 demişki : "Diyosun ki benim felsefem " tone is fingers " dır 🙂 "
Senin nickin de 'YargılaBeni' olsa cok daha güzel olur o zaman 🙂
JudgeMe demiş ki:[email protected] ... evet biliyorum msnimde ingilizce...