At Avrat Strat 🙂 Kesinlikle katılıyorum .At avrat strat 🙂 candır 🙂 rengi çok hoşum gitti
Beğendiğinize sevindim 😉
At Avrat Strat 🙂 Kesinlikle katılıyorum .At avrat strat 🙂 candır 🙂 rengi çok hoşum gitti
Pickguardın çok hoş..
Bu'da benim evlat. Uzun zamandır sitedeyim, evladımı hiç paylaşmamıştım. Fotoğraf çekeyim dedim, kalite için kusura bakmayın, yüklemek için boyut küçülttüm umarım bozulmaz.
Yamaha PAC 611 HFM
Uzun bir süre gitar al-sat-takasla yaptıktan sonra 1.5 yıldan fazladır benle olan son gitarım.
31222 eklentisini görüntüle 31223 eklentisini görüntüle
Pedalların resmini de yüklesem mi 🙂P90, can yakan sürprizlerin modeli 🙂
De get! Gariban dedik, adam lambacı, delüksçü çıktı. Bulun bu garibin adresini de bir baskın yapalım, bakalım yastık altında neler var daha 😀
Pedalların resmini de yüklesem mi 🙂
Şöyle benden de nacizane bir aile fotoğrafı.. 😀
Soldan sağa; Squier bullet strat, J&D marka bir ukulele, Charvel DST-1 FR transparent black, Cort AD810 Elektro-Akustik
Şöyle benden de nacizane bir aile fotoğrafı.. 😀
Soldan sağa; Squier bullet strat, J&D marka bir ukulele, Charvel DST-1 FR transparent black, Cort AD810 Elektro-Akustik
Şimdi alışmış bir kere, hemen düzenini bozmayayım gitarın dedim, gayet mutlu o tokasıyla 😀Benim emekli Charvel'in tokasını takmışsın kafasına 😀
31936 eklentisini görüntüle
Bu da benim biriciğim Kramer Baretta 84. Yeni üretimlerden değildir kendisi 84 üretimi...
Bu epey eski bir fotosu şu an il dışındayım eve geçince çekip koyarım dostum 🙂Bir de önden fotoğrafını görseydik Kramerin
Zalımsın Fatih biliyorsun değil mi 😀31936 eklentisini görüntüle
Bu da benim biriciğim Kramer Baretta 84. Yeni üretimlerden değildir kendisi 84 üretimi...