Gitarla yolculuk

Arkadaşlar merhaba. Sonunda Almanya’dan akrabaya gitarı aldırdım 1 ay sonra getirecek gitarımı. Daha önce başlıklarım vardı süreç çok uzadı thomann bir türlü temin edemedi gitarı sonunda aldım ama. Sorum şudur dostlar; Akrabam diyor ki gitarı uçağa sokmazlar ekstra bagaja verelim diyor. İlk defa bir enstrüman getirtiyorum dana önce getirmiş olanların tecrübesi yok bende. Gitarın başına bir şey gelmesinden korkuyorum. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar aydınlatırsa çok sevinirim. Ekstra bagaja verirsek bir sorunla karşılaşır mıyız ?

Uçağa gitarı sokarlar çok ekstra büyük bir hardcase yoksa. Çok defa kabin bagajı olarak soktum. En en kötü ihtimal gitar bolt on ise sap ile gövdeyi söktürüp sırt çantasında getirtebilirsin. Yurtdışına o şekilde götürmüştüm gitarımı.

Bak bu @LuciferioN adlı arkadaş kendisi bizzat thomann giderek satın aldığı gitarını uçak içerindeki bagaj kısmında nasıl getirdiğini GÖRSELLER koyarak sizlere yardımcı olmuş. Linke tıkla : Thomann'dan Alışveriş

Ben çok defa getirdim. Ama uçağın bagajında getirdim. Sebebi ise hardcase + ekstra kutuya koyarak paketleme yaptırıyorum. Havayolu şirketinin bagaj taşıma kriterlerini karşılıyorsan ne ücret ödüyorsun nede sorun oluyor.

Bak bu @LuciferioN adlı arkadaş kendisi bizzat thomann giderek satın aldığı gitarını uçak içerindeki bagaj kısmında nasıl getirdiğini GÖRSELLER koyarak sizlere yardımcı olmuş. Linke tıkla : Thomann'dan Alışveriş

Ben çok defa getirdim. Ama uçağın bagajında getirdim. Sebebi ise hardcase + ekstra kutuya koyarak paketleme yaptırıyorum. Havayolu şirketinin bagaj taşıma kriterlerini karşılıyorsan ne ücret ödüyorsun nede sorun oluyor.
Hardcase var ya görseldeki gibi olsa hiçbir sıkıntı yok zaten 🫡

Geri