Gode

Gode: Stajını bitir hazır ol....
Güntaç: Vokal çalış Bağlantıları Kaybetme
Evrim: Bass Çalış...

Ve ben burada OOHhhh Bodrum bodrum.... 😛
Sbah akşam rezervasyonla uğraş
müşterinin bağsuruyla kılıyla tüyüyle uğraş...

Bune yaaa !!! İşmi bunlar ya... Herneyse Kendinize iyi bakın......
Sevgiler saygılar....

Sürgün nasil gidiyor yav?
Bu aralar teknik aksakliklardan dolayi nete giremiyorum, e böylede olunca dolayisiyla takip edemiyorum..
Nasilsiniz umarim hersey iyidir...

Sürgün'ün çalışmaları sevgili canerin zorunlu bodruma gitmesinden dolayı biraz aksadı ancak bu süreç içinde birçok görüşme yapıldı ve ankarada calısmalarımızı imkanımız oldukca surduruyoruz..

kısacası sadece stüdyoya gitmiyoruz ancak birçok görüşme yapıldı ve albüm için şu an herşey yolunda.Teknik olarak çok yol katettik diyelim.Görüşmeleri şimdilik buradan açıklayamıyoruz ancak yeri gelince açıklanacak mutlaka hatta açıklamaya bile gerek kalmayabilir 😉

şimdilik bu kadar bilgi yeterli sanırım..yani herşey çok iyi gidiyor dostlar 😆

sevgiler!

CHRONOS demiş ki:
asıl sen ne yapıyosun ?
ben aynıyım ya
yeni grup var imzamdan da anlaş
ama bayadır çalışamadık, inşallah haftaya salı başlıyoruz.

bayadır görüşmüyoruz sizlerle ya, mehmetcan abi geçen akşam bestekar sokakta seni gördüm galiba ama hafif sarhoştum sen olmayabilirsin de o.

Çok Yorgunum....... Uykum var..... Şen GODELERden evrim ne yapmaktadır ???? 18 Ağustos dönüş Günü sana söylüyorum GÜNTAÇ !!! Hergün soruyorsun 🙂

Çalışın baklaım ben de buradan görüşmelerde buluunuyorum... Yakında BARAN gelecek ve çoook daha iyi olacak...

Sevgiler Saygılar Sağlıklar.........

heyo 🙂
efsane gerı dondu 🙂
mehmetcan beyle zaten haftada 2 defa olmak suretiyle karilasmaktayiz umarım hepiniz iyisinizdir ..
ha bu arada sizin haberiniz olur eleman arayan grup olursa ben grup arıyorum da [öss den sonra böe guzel bı cumle kuruluyor ıshte🙂 ]
tyt mayt basarilar arkadaslar hepinizie

Geri