Gode

Utku nerelerdesin yahu???? Sizin butun ekibi gorduk bi seni goremedik. Cık biraz alemlere, yuzunu gorelim degil mi ama... Ayrıca caner Bodrum da kebap yapmıyo, bizzat kendisi kebap oluyo.

Kendimi studyoya kapattım.. Hazır bolca boş vaktim varken birşeyler yapıyım dedim. SEn nasılsın abi nerdesin????
senle çalışacaktık ama :?
sizin görünürde konser falan varmı?

Ne konseri be Utku'cum. Baksana adam daha Bodrum'dan donmedi. Ama eylul filan gibi ayarlarız insallah bi seyler. Senin de haberlerin geldi kulagımıza. Bi takım yeni grup olayların filan varmıs, hayırlı olsun. Ben Agustosa kadar Ankaradayım. Goruselim bi gun senle...

görüşelim valla paşam🙂 bizimde eylüle bizde Tushe ile konuştuk biziz de birşeyler yapıcaz... Bende temmzun 25ine kadar ankarada olucam.. görüşelim 🙂

Ama once stajım bitsin degil mi Evrim??? Bu hafta bitiyor. Ondan sonra baslarız hayırlısıyla. Bu arada yarın MehmetCan kardesimizin dogumgunu!!!!! Haberiniz olsun....

Geçen Gün DENİZ' e gittim MOR plaja.... Yamuldum.... Bu yaştan sonra 1de GÜNEŞ alerjisi çıktı başıma... Lanet olsUn.... Dünde yedim Kaba etimden KORTİZOn denen olayı.... Feleğim Şaştı DENİZ çarpması mı GÜNEŞ çarpmasımı ne haltsa artık... Ben bu işten hiç hoşlanmadım... KUDUZ gibiydim dün sırtım deli gibi kaşınıyordu ama derimin altı Kaşınıyordu.. Korkunç 1 gündü... İşte böyle bir olay yaşadım sanırım atlattım bugün şimdilik görünen o.....

Bu arada DÖN BAŞA ve MASUM'un sözlerinde ufak oynamalar düşündüm gelince masayayatırıcam bu durumu....

Sevgiler Saygılar SAÐLIKLAR....
Güneşten UZAK durun....

tebrikler demiş ki:
Gecmis olsun Caner kardesim. Bu arada Evrim ve Guntac stajım bitti! Artık isbası yapmanın zamanı geldi. İrtibata gecelim..
amanda aman stajlarıda mı bitirirmiş bizim godalak, aferin sana godelek, öperim yanaklardan göbelek ! 8O

Stüdyo falan olursa gelecem bende haberdar edin beni ha !

Geri