- Konu Sahibi Konu Sahibi
CHRONOS demiş ki:Karı mı ? (çüş)
İŞTE MEHMET İŞTE KALİTE......... ayaklar altında.....
CHRONOS demiş ki:Karı mı ? (çüş)
RpR demiş ki:siz ordasınız biz de ordayız🙂
kulaga hitap ediyor,peki ya goze?..diyenler ama en cok ozleyenler icin:tebrikler demiş ki:Bizim için bıyık bırakıyor fanlarımız, hem de bize tonmaistere laf geçirebilmek için! Bir grubu bundan daha onore edici bir davranış hayal bile edemiyorum. Bu durumda 24 Ekim de seni ve bıyıklarını bekliyoruz tornado efendi !!!
Peki sadece tornado ve bıyıklarını mı bekliyoruz???
Elbette hayır, herkesi bekliyoruz! Bizi göremeyenler, merak edenler, bizi çok sevenler, bize doyamayanlar.... 24 Ekimde buluşmak üzere..
😀
SurguN demiş ki:CHRONOS demiş ki:Karı mı ? (çüş)
İŞTE MEHMET İŞTE KALİTE......... ayaklar altında.....
caatay demiş ki:Kolay gelsin beyler bi mani çıkmazsa bende orda olmaya çalışcam.. Kolay gelsin..
KleiNackH demiş ki:sizi merak ediyorum programınız war mı ya da belirli bi gün koseriniz war mı?
RpR demiş ki:
siz ordasınız biz de ordayız
24 EKİM pazar BİZİZ'deyiz..... 22.00'da
Tamm o zaman hep bereaberiz...CHRONOS demiş ki:KleiNackH demiş ki:sizi merak ediyorum programınız war mı ya da belirli bi gün koseriniz war mı?RpR demiş ki:
siz ordasınız biz de ordayız
24 EKİM pazar BİZİZ'deyiz..... 22.00'da
thursday demiş ki:Hiş hiş hiş... Nabersiniz sürgün!? =)
SurguN demiş ki:thursday demiş ki:Hiş hiş hiş... Nabersiniz sürgün!? =)
Maymun... Duyduğuma göre MANKEN felan olmuşsun İZMİR de sokakta yürüyeme zolmuşsun DOÐRU mudur ??? TAVŞAN abinin yalancısıyım ben 8) BASS işlerine girişmişsin felan ... Neler kurcalıyorsun sen ???? 24 Ekimde ve 28 kasımda konser VAR tut abini Kulağından,ponponundan getir..... 😉