Gode

Herkese çok teşekkürler destekleri ve güzel yorumları için..bu aralar kayıtlara biraz yoğunlaşcaz ama kısa bir süre içinde başka organizasyonlarda yer alabiliriz.Haberleri buradan iletiriz tabiiki..
Bizde sizi seviyoruz barış efendi!!! 😆
ekulak görüşlerini belirtmen çok güzel kıvançın da dediği gibi biraz daha detay verebilirsen çok iyi olur çünkü dışardan gelen bütün yorumları çok önemsiyoruz ve ona göre birşeyler yapmak istiyoruz..Albümde çok titiz davranıyoruz o yüzden bu görüşleride mutlaka dikkate alacağız..

herkese tekrar cok teşekkürler..

sevgiler

Sürgünle 24 ekimde Pokerhead de sahne alıcak. Sürgünle 2inci defa konser vermek eylenceli olacak... Onun dışında 3ekim pazar büyük bi ihtimalle BİZİZde sahne alıyoruz herkezi bekleriz konser 100de100 kesinleşinje foruma yazıcam...
Saygılar...

tebrikler demiş ki:
Gece gece gireyim bakayım dedim, içime doğmuş. Güzel temenni ve dilekler için çok teşekkür ederiz.

vurucu noktaları eksik gibi geldi parçaların

Vurucu noktadan kasıt nedir tam anlayamadım. (Tamamıyle iyi niyetle soruyorum, kimse yanlış anlamasın). Ne gibi bi eksik buldun şarkılarda, belirtirsen çok seviniriz 🙂

Herkese iyi geceler....
ya şu eksik gibi geldi bana söz bölümleri ve nakaratların birbirinden pek bir farkı yok...yani insan bi boşluk hissediyor parçalarda...işte şimdi gelicek diye beklerken yine önceki ölçünün devamını buluyor gibi oluyor...daha güçlü riffler daha iyi melodiler gerekli gibi sanki nakratlara ya da söz bölümlerine...abartmak gibi olursa ilk dinleyişte tüylerini ürpertmeli insanın bunu pek bulamadım...ha bu sadece bir eleştiri kimse mükemmel değil...ama şunu samimi söyleyim çok iyi müzisyenlersiniz izlediğim kadarıyla ve gerçekten işe verdiğiniz emek sahnede ortaya çıkıyor...coverlarınızda hakkaten kendimden geçtim...umarım kendi işlerinizle dahada başarılı olursunuz...

Geri