Gode

BEnce konser bombaydı... Grup içindeki o geyik muabbetleri insanlara orada aktarabildiniz :zipla Caner abi ben seni ilk defa bu kadar hareketli çalarken izledim. bence harikaydı.. seçtiğiniz cover larda bence çok güzeldi. ama şu bi gerçek konserde en iyi performansı TAVŞAN gösterdi 😛inokyo :alkıs

HangNaiL demiş ki:
BEnce konser bombaydı... Grup içindeki o geyik muabbetleri insanlara orada aktarabildiniz :zipla Caner abi ben seni ilk defa bu kadar hareketli çalarken izledim. bence harikaydı.. seçtiğiniz cover larda bence çok güzeldi. ama şu bi gerçek konserde en iyi performansı TAVŞAN gösterdi 😛inokyo :alkıs

tavşan benim abim oluyor, oda izmir'de.. kandırmışlar seni 8)

dün yaşadığım yoğun hastalıktan dolayı uzun süredir dinlemeyi istediğim Sürgün ü elde olmayan nedenlerden dolayı dinleyemedim...
ayakta bile durmakta zorluk çektiğim bi gündü ama duyduğuma göre çok iyiymiş zaten bizden sonra ilaç gibi gelmiştir 😛
valla grup olarak dağılmış durumdayız en kötü konserimizi vermenin acısını hala çekmekteyiz 😳
desteğiniz için saolun mutlaka en kısa zamanda bi daha çalalım bunu saymayalım 😛

thursday demiş ki:
HangNaiL demiş ki:

tavşan benim abim oluyor, oda izmir'de.. kandırmışlar seni 8)

Yok lan onun anısına oyuncak tavşan vardı sahnede... Tavşan nere Ankara nere ! Puşt Tavşan 😆

DUN GECE İLK KEZ DİNLEDİM İİDİNİZ!TBRİKLER !VOKALİNİZİN SAHNEDEKİ RAHATLII BENİ ETKİLEDİ...UMARIM BİDAHA DİNLEYEBİLİRİMSİZİ!

Beyler herşey için çok teşekkürler... 🙂
Pazar gecesi gerçekten çok iidiniz özellikle black eyed peas ve kendi besteniz ( Sanırım adı yeter ) çok başarılıydı.. Umarım bi daa çalarıs birlikte...

evet
pokeball_smile.gif

biz teşekkür ederiz caatay.Evet o bestenin adı yeter ve beğenmeniz bizim için çok mutluluk verici..Bizde tekrar sahne almak isteriz sizinle.samimiyetiniz ve ilginiz için çok teşekkürler

sevgiler!

guntac'a

Selamlar guntouch! Ekim ay ı sonunda konserimiz var (BU İLK OLACAK!). Bu mutlu günümüzde bizimle beraber olmanızı dileriz! ( ulan nikah davetiyesi gibi oldu ! 😀 ) Neyse senden ve özellikle Caner abi'den alınacak tavsiyelerim var. Bakarsınız aynı gece sahne alırız Biziz'de. Size bir şekilde ulaşmaya çalışacam. Olmadı studiomuza da bekleriz...

Cuma : 7-9
Cumartesi - 5-7

Görüşmek üzere, yorumlarınızı bekleriz adresi biliyorsunuz forum:RouLette!

Saygılar...

beyler tebrikler...pazar günü çok eylendik sayenizde özellikle kurban'da çok eğlendim hakkını verdiniz...yalnız besteler üzerinde biraz daha yoğunlaşmanız gerek sanırım...vurucu noktaları eksik gibi geldi parçaların...ama dediğim gibi çok eğlendim güzel bir geceydi...

Gece gece gireyim bakayım dedim, içime doğmuş. Güzel temenni ve dilekler için çok teşekkür ederiz.

vurucu noktaları eksik gibi geldi parçaların

Vurucu noktadan kasıt nedir tam anlayamadım. (Tamamıyle iyi niyetle soruyorum, kimse yanlış anlamasın). Ne gibi bi eksik buldun şarkılarda, belirtirsen çok seviniriz 🙂

Herkese iyi geceler....

Geri