Gode

kıvanç: muhteşem avatar, "tebrikler"

Cok tesekkr ederim. İmajı sert erkek yörüngesinde değiştirmeye karar verdim. Hatta bu imajı o kadar beğendim(k) ki kardeş grup cicibebe' nin imajını da bu yonde olusturmaya karar verdik.

Bundan sonra boyle, vurduğum yerden ses getireceğim, elimi korkak alıştırmadım!!!! 😀

Selamlar sürgün rica etsem programınıza bakar bana 25 ekim 2004 te projeniz olup olmadığını bizim forumda belirtirmisiniz! Fakat grubumuzun adı yeni vokalimizin gelmesiyle deişmiştir artık bize RouLette adlı forumdan ulaşırsanız sevinirim

ilgi ve alakanız için teşekkürler

saygılar...

i burak!

Saol Caner abi 25 ekim Pazar konserde görüşmek dileği ile galiba çıkan gruplar arasında bizde varız (biziz de)Kesinleşmesini bekliyoruz İlk konserimizde sizin gibi deneyimli bir grup olması bizi çok mutlu ediyor.Yanlız bizim forumda 26 eylül çıkıyoruz demişsin 25 ekim için sormuştum sana karışıklık olmasın caner abi/ 25 ekimde bizizde çıkan gruplar arasında yer alıyormusunuz?

Saygılar...

BuRaK

sevgili BURAK;

Açıkcası 25 ekim ile ilgili bir bilgi gelmedi bana henüz... Zaten ARTIK Konser organizasyonları ile ilgili sorumlu KİŞİ Güntaç beydir.... 😉 🙂 🙂 Onedenle henüz bize bir bilgi gelmedi.... Ama 26 EYLÜL pazar Akşamı BİZİZ deyiz....

AHHH THERION ahhhh.... SAKLIKENT'i eshefle kınıyorum ve hatta Lanetliyorum... En azından bir jenaratörü olmalıydı her nasıl dünya çapında Grupları kişileri sahneye çıkartma cesaretini gösteriyorlar ise onedenle en azından HİZMET sunmak zorundalar... Yazıklar oLSUN.... Hayallerimi yıktılar.... Benim için yeri ve önemi ve anlamı Kelieler ile ifade edilemeyecek kadra KUTSAL olan THERION'u REZİL ettiler ya.... Söyleyecek SÖZ bulamıyorum....

PS:"Bir garipliktir gider benim diyarlarımda...."

Lütfen arkadaşlar nereden çıkartıyorsun gözüme bişey kaçtı sadece..... okadar..... Geçer şimdi yüzümü yıkıyayım.....

Geri