CHRONOS demiş ki:İçerden yeni çıktımda afedersin 🙂
akinu demiş ki:Ahada!! soundclick.com benzeri bir yere upload edin de arada dinleyelim eleştirelim, kollektif prodüksyon olsun, şahane olsun.. Para istemeyiz 😀
tebrikler demiş ki:26' sı? TNK&Degika&Surgun? Biziz???
Daha bugun yolda VV grubundan sevgili Uktu ve Kutay'ı gördüm. Kendileri 26'sında Biziz'de konsere çıkacaklarını söylediler bana. Kimler çıkacak dedim saydıları isimler arasında ne TNK vardı ne Degika vardı ne de Sürgün vardı. Allah allah dedim neler oluyor?
19'undaki konserde bu konuyu yetkili kişilerle görüşelim, neler oluyor neler bitiyor, 26'sında kimler çıkıyor hepsini konuşalım....
Biziz'de enteresan işler oluyor.....
buraks demiş ki:Selamlar sürgün! Caner abi şu an forumdaki muhabbetle hiç alakası yok ama özel mesajda yolladım cevap gelmedi diye yazıyorum. Sana bzm şarkıları yollamıştm geldimi gelmedimi halen haberim yok abi. Zaten şarkılar netten gelmediyse artık cd yi ellerimle teslim etmek farz oldu 🙂 Bu arada guntac ın bizim foruma bi kac satır karalamasına cooook sevindim her zaman bekleriz, öğütlerini de ciddiye alacam. hatta alacağız grupca saolun...
Saygılar.
ilginç 8Otebrikler demiş ki:26' sı? TNK&Degika&Surgun? Biziz???
Daha bugun yolda VV grubundan sevgili Uktu ve Kutay'ı gördüm. Kendileri 26'sında Biziz'de konsere çıkacaklarını söylediler bana. Kimler çıkacak dedim saydıları isimler arasında ne TNK vardı ne Degika vardı ne de Sürgün vardı. Allah allah dedim neler oluyor?
19'undaki konserde bu konuyu yetkili kişilerle görüşelim, neler oluyor neler bitiyor, 26'sında kimler çıkıyor hepsini konuşalım....
Biziz'de enteresan işler oluyor.....
CHRONOS demiş ki:Noluyo LAAAANN !!! Ben bi gideyim mi oraya ?