jenaratör varmış ama borç mu harç mı ne ööle bi şeyleri varmış adamların...valla çok rezildi....neyse ki anaaa-thema bileti verdiler beleşe...perşembe bi sorun çıkmasa bari! :roll:
buriedCHILD demiş ki:jenaratör varmış ama borç mu harç mı ne ööle bi şeyleri varmış adamların...:
GaRGoYLe demiş ki:Her dinlediğimde daha iyi şeyler duyuyorum.
Tebrik ederim. Bugün çok kalamadım, ama gerçekten çok başarılı bir geceydi.
Caner, geçen sefer konuştuğumuz ton problemleri neredeyse hiç kalmamış. GT-6, POD ikilisi işini iyi yapmış.
Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar...
Saygılar...
Hassan demiş ki:Çok iyiydiniz! sizinle beraber konser e çikmak ayrica süperdi ,sahnemizi senlendirdiniz
valla bunu saymiyoruz ha ona göre!
KIRMIZI demiş ki:ben harbi şerefsizmişim haa... valla çok pardon beyler gelemedim... 🙁 bir dahakini kaçırmamam gerek. affedins lütfen...
teşekkürler bizden..Zephyr_007 demiş ki:Tüm sürgün grubu müzisyenerine degika grubu adına tesekkür ediyorum!!!Herhalde en kötü konserimizdi diye ayrıldık hepimiz sahneden..Ama böyle durumlarda birbirimize destek olmak gerçekten çok çok işe yarıyormuş...Yaşattığımız teknik aksaklıktan dolayı herkesten özür diliyoruz...Tekrar tesekkürler.
Neyse sizinde performansınız cok iyiydi...ilk defa izledim,oturmuş bir grup...Yolununuz açık olsun sürgün!!!
Yeni bir organizasyonda aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle!!!