downender demiş ki:Sürgün brothers Kanal B röportajınızı izledik.Walla işleri baya bir ilerletmişsiniz.TV de falan da başlamış işler adamım Caner siz bu işi götürürsünüz sanırım.
Bu arada Caner adamım bu Kanal B olayını nasıl ayarladınız bunca senelik Başkentliyiz bi şeyden haberimiz yok güzel olmuş olay .Umarım herşey planladığınız gibi devam eder.Zaten göründüğü kadarıylada güzel gidiyor
BLACK TOOTH başarılar diler.
TUNA
buraks demiş ki:arada kıvanç a top atılmış 😀 çok güldük...
Sadece 1 istedim 2 verdiyi anladım başka da bir şey anlamadım 🙂 :?:SurguN demiş ki:Benim Keyfim yerinde... 1 istedim 2 verdi 8) afedersiniz..... bu yıl pek bereketli geçicek gibi.. :roll: Öncelikle TOSUN gitsin DAYI gelsin :metalhead ardından da 1-2 tane CİCİ aldık mı ?? Keyfime diyecek yok.... 😛 Bu arada finaller başladı... 😳 😳 😳 enteresan oldu ne gerek vardı anlayamadım... Ne güzel takılıyorduk Di mi GÜNTAÇ ????? Büyüksün GÜNTAÇ :tap: ....
Herkese iyi yıllar... Mutlulux,sağlıx,esenlix,saygıs.......
CHRONOS demiş ki:Sadece 1 istedim 2 verdiyi anladım başka da bir şey anlamadım 🙂 :?:SurguN demiş ki:Benim Keyfim yerinde... 1 istedim 2 verdi 8) afedersiniz..... bu yıl pek bereketli geçicek gibi.. :roll: Öncelikle TOSUN gitsin DAYI gelsin :metalhead ardından da 1-2 tane CİCİ aldık mı ?? Keyfime diyecek yok.... 😛 Bu arada finaller başladı... 😳 😳 😳 enteresan oldu ne gerek vardı anlayamadım... Ne güzel takılıyorduk Di mi GÜNTAÇ ????? Büyüksün GÜNTAÇ :tap: ....
Herkese iyi yıllar... Mutlulux,sağlıx,esenlix,saygıs.......