tarz olarak beğeniorum grubunusu..başarılıda buluorum zaten...ee konser ne zmn?? 😆
PuRpLeWiTcH demiş ki:tarz olarak beğeniorum grubunusu..başarılıda buluorum zaten...ee konser ne zmn?? 😆
Gitarist değişmedi 🙂 2. gitarist o :roll:Mi-tiaMin demiş ki:walla 2-3 kes dinledim....bizizde yolcuda falan .gayet beğendim eğlendim.gitarist değişmiş..sewioruz tolgayı owerdose dan yani 😀 başarılarrr
gitmiş ordan yazı yazıyor ya 🙂 işine bak sen ...guntouch demiş ki:paristen sevgilerle...
8O ayyy pardon ya 😀 kusura bakmayın 😀CHRONOS demiş ki:Gitarist değişmedi 🙂 2. gitarist o :roll:Mi-tiaMin demiş ki:walla 2-3 kes dinledim....bizizde yolcuda falan .gayet beğendim eğlendim.gitarist değişmiş..sewioruz tolgayı owerdose dan yani 😀 başarılarrr
evrim33 demiş ki:sevgili vokalimiz Güntaç'ın doğum gününü kendisi paris sokaklarında olduğu için bu sene burdan kutluyoruz....gerçi telefonla da konuştuk ama olsun İYİKİ DOÐDUN KARDEŞİM :taptim !!! Umarım sağlam kafayla :cigara dinlenmiş şekilde dönersin.....
guntouch demiş ki:evrim33 demiş ki:sevgili vokalimiz Güntaç'ın doğum gününü kendisi paris sokaklarında olduğu için bu sene burdan kutluyoruz....gerçi telefonla da konuştuk ama olsun İYİKİ DOÐDUN KARDEŞİM :taptim !!! Umarım sağlam kafayla :cigara dinlenmiş şekilde dönersin.....
eyvallah kardesim benim cok saol!
kivanc lan kesildi telefon ama anladin sen 😉 hadi yarin don basa!!!
herkese sevgiler ama ozellikle cok ozlediim surgun power uyelerine 😆 😆