Atalay demiş ki:Afişteki hanım da geliyorsa geleceğim. Bak kişisel değil sürgüncüler, iyisinizi filan ama... eee neyse stüdyoda nasılsınız biliyorum, bakalım canlı canlı nasıl oluyorsunuz. 🙂
Değil mi ? Ne öyle 10 gitar 20 pedal 30 ampli falan :roll: 😆akinu demiş ki:Ya Sürgün'den birşey çıkmaz ben size söyliyim. Ankara'nın en fukara grubusunuz. Ekipman lazım size. Daha doğru düzgün gitarınız, amfiniz, efektörünüz yok. Bu yoksullukla hangi bara çıkmayı düşünüyorsunuz ki? 😀 😀
SheCHRONOS demiş ki:Başlığı tekrar birinci sayfada görmek çok güzel. Ankara'daki evde internet olmadığından giremiyordum çok siteye. inşallah bizim de bir katkımız olmuştur.🙂 Caner konser senin pek içine sinmemiş sanırım. Anladığım kadarıyla sizden kaynaklanan bir durum değil zaten. Dinleyemedim ama çok daha iyi konserlerin olacağına eminim. Bu arada Çarşamba oradayım, görüşmek üzere...
SurguN demiş ki:Malesef... Inanizlmaz ilgisiz gölge personeli+saçma sapan sound balance+multi rezalet ses sistemine inat yine de Eglenebildikse, eglendirebildikse ne mutlu.... Birkaç geribildirim sonucunda ortak düsünceye göre çok net anlasilmamis sarkilar... 3 grup içinde yazik oldu o kadar alet edavat tasimaya degdimi bilemiyorum.... benim içime hiç sinmedi açikcasi... neyse Çok daha iyi yerlerde yeniden beraber olabilmek dilegiyle... Geçmis olsun....
amaan ne sinirini bozuyorsun yaSurguN demiş ki:Malesef... Inanizlmaz ilgisiz gölge personeli+saçma sapan sound balance+multi rezalet ses sistemine inat yine de Eglenebildikse, eglendirebildikse ne mutlu.... Birkaç geribildirim sonucunda ortak düsünceye göre çok net anlasilmamis sarkilar... 3 grup içinde yazik oldu o kadar alet edavat tasimaya degdimi bilemiyorum.... benim içime hiç sinmedi açikcasi... neyse Çok daha iyi yerlerde yeniden beraber olabilmek dilegiyle... Geçmis olsun....