saol Basri o senin jantiligin...oh my gosh çok janti olmuşuz
Sen de saol MehmetCan kardesim. İnsallah fotolarla yetinmez gelir canlı canlıo da gorursun.aman allahım demek istiyorum. Kıvanç elini öpücem görünce. Lan birde kot pantol taksak sana başka da bişey istemez valla. Gayette Clever Irısh Boy olmuşsun. Maşallah. Bu arada Serkan karizma yapma çizerler adamı.
Kravat cıkınca oyle oldu. Cok istek alırsam bir iki kravatlı resim koyarım. Ama almazsam gelip bizzat kendiniz gormek zorunda kalabilirsiniz.Abi stajyerden cok deli yurek - kurtlar vadisi tribi olmus bea. Bi beyaz corap bi de acılı adananız eksik.
Kravatlı resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.
CHRONOS demiş ki:
tebrikler demiş ki:Defans hata yapsa bile hatayı telafi edecek bir kişi daha var arkada. Peki ya kaleci hata yaparsa??.
Ne demek Guntaccım bu ya? Biraz acık konus bakayım ne demek bu??bizim kıvanç kıvanç tatlıtuğ olmuş
Peki ya bunlar ne demek?? Ne gorusmeleri, ne ayarlamaları, ne contactları? Neler oluyor Guntac?? Surprizlerle dolup gelmissin. Biraz anlatsan da biz de anlasak neler oldugunu...yorucu ve cok verimli bi tatilden sonra ankara'ya geldim orda boş durmadım ve güzel görüşmeler vs.. ayarladım.Heryerden giriştim müzik CAMİAsına
güzel haberler güzel contactlar bizi bekler ve tabi sürgün'de en kısa zamanda albümünü çıkarır..
herkese sevgiler!
tebrikler demiş ki:Mehmet kardesimin avatarı da cok can alıcıymıs hani. Republic of FB filan...Daha komik bi sey bulamadın heralde?
CHRONOS demiş ki:Bu arada Güntaç tan da intikamımı almış bulunmaktayım ne mutlu bana :twisted: