Godin strat neck manyetiği önerisi

Merhaba texas special manyetikli bir godin gitarım var neck manyetiğine gary moore tarzı tonlar alabilmek adına single boyutunda humbucker takmak istiyorum aynı zamanda srv tarzı şeylerde çalmak istiyorum yokmu şöyle bir manyetik split edildiğinde catır cutur strat normal modda humbucker

Burda benim gibi amatöre laf düşmez de split coil ile single manyetige dönüşüyor meselesi aslında single bobine düşmediği yalnızca frekans çıkışını düşürdüğü için tam olarak hem dolu dolu humbucker hem de spesifik olarak srv Texas tonu alayım pek mümkün değil galiba. Yani split coil ile alınan single tonu çok modern kaçıyo bana göre. Tabi benim kulaklar amatör 😀

Burda benim gibi amatöre laf düşmez de split coil ile single manyetige dönüşüyor meselesi aslında single bobine düşmediği yalnızca frekans çıkışını düşürdüğü için tam olarak hem dolu dolu humbucker hem de spesifik olarak srv Texas tonu alayım pek mümkün değil galiba. Yani split coil ile alınan single tonu çok modern kaçıyo bana göre. Tabi benim kulaklar amatör 😀
tek bobine dusuyor en azindan ben yaptigimda direkt bir bobini kapaticak sekilde switch ekliyorum normalde oyle degil mi frekans cikisini dusurmek icin ekstra bir devre gerekmez mi yanlisim olabilir ama ben boyle biliyorum

Aslında olay şu strat gitara taktığınız humbucker neck manyetiği single olduğunda çıkış değeri mıknatıs değeri uyumlu olmak kaydı ile yine aynı strat neck tonunu verir ama biz ne yapıyoruz lp gitarımızın paf çıkışlı 7.5-8 klık ceramic neck manyetiğini bölüyoruz ettimi 3.7/4 k ondan sonra split coil tam bir single gibi çalışmıyor çalışmaz tabikide manyetiğin çıkış gücü mıknatıs kullanılacak gitarın özelliği bunlar hepsi etken

Aslında olay şu strat gitara taktığınız humbucker neck manyetiği single olduğunda çıkış değeri mıknatıs değeri uyumlu olmak kaydı ile yine aynı strat neck tonunu verir ama biz ne yapıyoruz lp gitarımızın paf çıkışlı 7.5-8 klık ceramic neck manyetiğini bölüyoruz ettimi 3.7/4 k ondan sonra split coil tam bir single gibi çalışmıyor çalışmaz tabikide manyetiğin çıkış gücü mıknatıs kullanılacak gitarın özelliği bunlar hepsi etken
simdi single coil de tek miknatis var humbuckerda da ortada bir tane var iki bobinin altina birer tane koyunca ne oluyor ben sadece seramik manyetigin icini actim alnicolarda nasil bilmiyorum yanlis hatielamiuosam polepiecelerin direkt miknatis oldugu bir sey de gormustum onda da boyle mi tepki verir

Geri