Golge Lekesi (alternatif-rock) -Ankara

Yanlız ben izninizle şunu söylemek istiyorum. Bayan vokal ( sanırım aDa oluyor kendisi ) keşke sözleri bir ara kağıttan o kadar bariz okumasaydı. Ama çok başarılıydı kendisi sesi çok güzel. Diğer vokalle uyumuda çok güzeldi gerçekten. Ne diyim başka başarılarınızın devamı diliyorum. Teknik açıdan daha iyi bir yerlerde tekrar aynı sahneyi paylaşmak üzere kendinize iyi bakın arkadaşlar.. 🙂

arkadaşlar hepinizi kutlarım belli bir süredir beraber olduğunuz sahnedeki duruşunuzdan anlaşılıyor zaten. Çok güzel ve orjinal bi performanstı.
Fakat ben başka birşey sorucam. Şimdi bayan vokal tamam sınıf arkadaşım bassçıyıda görüodum zaten tanımıodum ama görüodum. Yalnız bu davulcu denizi bi yerden çıkarıcam ama... Benim ortaokulda arkadaşım olan sonra aramızın bozulduğu sonra başka okula giden sonra ziyarete geldiğinde yeniden konuştuğumuz deniz mi acaba? O diilse kendimi kutlarım. Oysa çok selam ayrıca tebrikler.
Gerçi sınıftada ben sorarım da göremedim bu bestenizi dinleyebileceğimiz bi link fln var mı var mı bi demonuz kayıdınız fln. Baya beğendim de ben

Mert_The_gitar demiş ki:
Yanlız ben izninizle şunu söylemek istiyorum. Bayan vokal ( sanırım aDa oluyor kendisi ) keşke sözleri bir ara kağıttan o kadar bariz okumasaydı. Ama çok başarılıydı kendisi sesi çok güzel. Diğer vokalle uyumuda çok güzeldi gerçekten. Ne diyim başka başarılarınızın devamı diliyorum. Teknik açıdan daha iyi bir yerlerde tekrar aynı sahneyi paylaşmak üzere kendinize iyi bakın arkadaşlar.. 🙂

Onun için cidden özür dilerim ama buna bi bahanem şöyle olucak 😀 ;garaj konserinde deniz(bateri) sözleri karıştırcağımı söyleyene kadar bunu yapmıyodum ama dediği olunca aynı rezaletin yaşanmasından korktuğum için ezberlemiş olmama rağman sözleri elimden bırakamıyorum...Aşmaya çalıştığım bi psikoloji ;ama belirttiğin için sağol haklısın benim de seyirciyken hoşuma gitmeyecek bişi bu....

selam herkese ben deniz akkaya 🙂 (davul) gelen herkese cok teşekkürler. Diğer arkadaşlarımın da dediği gibi şu ses sistemi çok büyük can sıkıcı etken ya! Ama galiba dinleyenler olarak sonraları sesler oturmuş biraz.. Neyse siz mutlu olduysanız bu güzel bişey.. Bu arada satisfaction için yorumlarınızı da okudum walla cok mutlu ediyo. Çok sağ olun be 🙂 Bide bu cumartesi (8 Nisan) Tunus- IF bar da çalıcaz galiba saat 2 gibi kapılar açılacakmış. Gelirseniz eğleniriz hep beraber. Bizi destekleyen herkese cok teşekkürler, bu cok mutlu ediyo bizi. (Bu arada slm çağlar ben o deniz 🙂 )

aDa_ demiş ki:
Sen bi gel sana özel konser de veririz ezgi bea 🙁
Ya pembeleşmissin diye duyduk gözlerime inanamadığım için gördüm diemicem,radikal bi karar olmuş ben siyahı seviyodum ama ne diim değişiklik de iidir 😀 ....

😆 ama ama o kırmızıı 😳 sorma yaa yeşil olcak die gittik pembe oldu.. neye niyet neye kısmet buna deniyor sanırım.. ben de bi yadırgadım kendimi ama alışıo insan sonra.. ya buraya konser ayarlasam size gelir misiniz yaa?? bunu konuşalım bir ara..

evanish demiş ki:
aDa_ demiş ki:
Sen bi gel sana özel konser de veririz ezgi bea 🙁
Ya pembeleşmissin diye duyduk gözlerime inanamadığım için gördüm diemicem,radikal bi karar olmuş ben siyahı seviyodum ama ne diim değişiklik de iidir 😀 ....

😆 ama ama o kırmızıı 😳 sorma yaa yeşil olcak die gittik pembe oldu.. neye niyet neye kısmet buna deniyor sanırım.. ben de bi yadırgadım kendimi ama alışıo insan sonra.. ya buraya konser ayarlasam size gelir misiniz yaa?? bunu konuşalım bir ara..
E guselim ayarla da gunu birlik gelelim 😀 Kızım gelip senin sacı geri siyaha boyuycam.. 😆

brujo demiş ki:
bırak ezgi bırak yeşil olcakmış da kırmızıymış da 😆 pembesin işte pembeee :twisted:

yaa çaakiii!!! :evil: yaa evet ben de aramıo diilim aslında mai-siah saçlarımı... gel boya be merbee yeter ki gel ne yapıosan yap 😉

konsere gidenler biliyo ne çaldığınızı insan bi bizi de düşünür.. arkadaşlar rica etsem playlistinizi yazabilir misiniz kii?? merak ediyorum da ne var ne yok.. bi de hepinizi çok özlediiim..

grup üyelerinin hepsini çok sevmekle beraber ankaradaki en iyi alternatif gruplardan biri olduklarını düşünüyorum,gerçekten sahne duruşları çok iyi,bahar şenliklerinde görüşnek üzere...

carnage_drummer demiş ki:
grup üyelerinin hepsini çok sevmekle beraber ankaradaki en iyi alternatif gruplardan biri olduklarını düşünüyorum,gerçekten sahne duruşları çok iyi,bahar şenliklerinde görüşnek üzere...
Tesekkurler dostum mutlu olduk valla 😀

Geri