Romi demiş ki:Arkadaslar golge lekesini dinleyenlker için soruyorum ozellıkle sizce bu grup keske sunu calmasaydı veya keske sunu calsaydı solistlerinin sesine giderdi dediğiniz bi sarkı varmı?
Romi demiş ki:Arkadaslar golge lekesini dinleyenlker için soruyorum ozellıkle sizce bu grup keske sunu calmasaydı veya keske sunu calsaydı solistlerinin sesine giderdi dediğiniz bi sarkı varmı?
Romi demiş ki:Kul'a cok tesekkurler biz de cok eglendik orada😀Sizlerle calmak bir zevkti bizler için tesekkur ederiz..Hello-SAt Merbe'nin fikriydi😀Bu arada ses sisteminden kaynaklanan sorunu Keti de yasamıstır sanıorum..Cunku amfiden cıkan ses neredeyse yok gibiydi dimi??
Ama herseye ragmen eglendik bizler de dinlemeye gelen herkese cok tesekkur ederim..Ayrıca Repeeat i de cok tesekkur ederiz desteklerini esirgemedikleri için😀
Gercekten de Merbe'nin de soylediği gibi sorunlar sinir bozucu oldu baya..Bass calalar anlar beni 😀
Cok saolun arkadaslar...Hep beraber baska konserlerde gorusmeyi umarız..Sevgilerle..
Golge Lekesi(Bass)
evanish demiş ki:daıtmışsınız ortalıı 8) yaa lanet olsun ben de yaaa.. gölge ve gölge lekesi bi arada ve ben bu birlikteliğe dahil olamadım.. ben geldiimde bi biyerlerde çıkıp çalmayın var yaaaa yıkarım ortalğııı yaaaaa.. :evil: