Alc43Vol demiş ki:
Ankara'da recycle(eski john doe) ve green vardir tam anlamiyla bar grubudurlar tam anlamiyla kusursuzdurlar.Green cok oturakli bir bar grubu playlist mukemmel eglenmek icin onlari dinlemekten daha iyi birsey yapamazsiniz haberiniz olsun simdilik cumartesi gece 00:00 itibariyle biziz'de sahne almaktadirlar biziz tarihinin en iyi bar grubudur.
of of offf... var ya okurken resmen tüylerim ürperdi Alc43Vol. abartmıyorum! ne güzel böyle şeyler duymak, hele müzisyen tayfası söylüyorsa ayrı bir zevk. çok teşekkür ederim yorumların için. biziz tarihinin en iyi grubu biraz iddialı bir laf olmuş. orada çalan çok sağlam gruplar var/vardı bence. tabi ne açıdan baktığına bağlı. tarz olarak farklı gruplarız nihayetinde.
bu arada recycle hakkında kısa bir info vermek isterim. recycle, egemen ünal ve benim içinde bulunduğum eski bir gruptu aslında. solistimiz şimdilerde wattzup'da olan yusuf'tu, gitarda kıvanç kaytanlı vardı (ki acayip bir gitaristtir. "burada ki solo steve vai gibi olsun ama biraz blues kalıplarında gezsin ve solo çıkışı van halen gibi olsun" dersiniz çalar filan), basta murat erk vardı. eğlenceli bir repertuvarla o zamanlar yeni açılan biberon ve yolcu'da çalardık. abuk subuk nedenlerle dağıldık. oralara hiç girmeyim.
neyse yıllar sonra egemen john doe diye devam ederken, solist ve repertuvar değişimiyle ismide değiştirme kararı aldılar. recycle'ın isim babası yusuf arandı ve isim değişti
😉 egemen ve barbaros gibi iki sağlam adamla (diğer arkadaşları tanımıyorum ama onlarda sağlamdır illaki), şirin ve eğlenceli bir repertuvarla güzel işler yapıyorlarmış. ilk günlerinde gölge'de dinlemiştim, şimdi daha oturaklı olmuşlar. ilk fırsatta tekrar gideceğim dinlemeye. nede olsa gönül bağı var isimden dolayı
🙂
Felron demiş ki:
Zamanında ayne sahneyi çokca paylaştığımız sevgili green ekibine bolca başarılar...
felron, içten temennilerin için teşekkür ederim. güzel günlerdi gölge kapılarında sahne change ettiğimiz zamanları özlüyorum. neyse ankara küçük yer, yolumuzda sevgiden geçiyo (öeıyyk!) illaki biryerlerde karşılaşırız
🙂
güzel yorumlar için teşekkürler ve bizi yanlız bırakmayan dostlarımıza sevgiler buradan...