Merhaba herkese,
Gerçekten çok mutlu oldum Green hakkında bir bölüm olmasına. NEden dersiniz, çünkü ben Green'i kuran kadro'da gitar çalmıştır.
Grup, belki bir çoğunuz bilmiyordur, en azından bilginiz olsun isterim,
Öniz- Vokal
Baran-Bas gitar
Volkan -Gitar
Emre - Davul
Özgür -Gitar (bendeniz 🙂 ) olarak başlamıştır.
Grubun isim babası basçımız Baran CEYLANLI'dır. hikayesini ayrıca anlatırım.
Daha sonra Baran'ın askere gitmesiyle, yine süper sevdiğimiz Cem gruba katılmıştır. Daha sonra halen anlam veremediğim, ve çözümlenmeden bırakıldığı için kendime de çok kızgın ve kırgın olduğum, saçma sapan bir konu yüzünden Volkan ile birlikte gruptan ayrılmak durumunda kaldık. Daha sonra gruba Özgür girdi ve gerisini biliyorsunuz...
Baran şu anda İstanbul'da Başbakanlık'ta çalışmakta. Volkan kendi bilgisayar firmasını işletmekte, bendeniz Bursa'da Oyak Renault'da çalışmaktayım.
Cem sanırım halen Hollanda'da değil mi? Emre Nem adlı bir grupla profesyonel olarak müzik hayatına devam etmektedir, umarım halen devam etmektedir?
Levent, senle tanışmadık,ama aslında Gölge döneminde Missthe Bus/Green - Raindog zamanlarında tanıyoruz birbirimiz. herşeyden evvel sana hayırlı teskereler. Emre, Öniz, Cem'in irtibat bilgilerini bana iletebilirmisin eğer sende mevcutsa. Bendeki malesef güncel değil (öm daha iyi olacaktır sanırım)
neyse, özetle 5-6 önce kurmuş olduğumuz grubumuzun halen devam ediyor olması beni çok sevindirdi. Bu arada yeni kadro çaldıkları mekanlar, tarihleri falan hakkında bilgi verebilirlerse, Ankara'ya geldiğimde gelip kendileriyle tanışmak, ve dinlemek isterim.
görüşmek üzere.
Özgür