X xlsnfolw 15 Eylül 2022 #1 Merhaba 2.5k ya 2. El Grg 121 ex buldum nasil gitardir baslangic icin onerir misiniz?
Arda1898 27 Eylül 2022 #2 xlsnfolw demiş ki: Merhaba 2.5k ya 2. El Grg 121 ex buldum nasil gitardir baslangic icin onerir misiniz? Hepsini görmek için tıklayın... Metal müzik yapacaksan iyi gitar
xlsnfolw demiş ki: Merhaba 2.5k ya 2. El Grg 121 ex buldum nasil gitardir baslangic icin onerir misiniz? Hepsini görmek için tıklayın... Metal müzik yapacaksan iyi gitar
X xlsnfolw 1 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 YusufArda000 demiş ki: Metal müzik yapacaksan iyi gitar Hepsini görmek için tıklayın... Kusura bakma yeni gördüm Grg 170dx aldim bu gitar hakkinda bir bilgin var midir acaba
YusufArda000 demiş ki: Metal müzik yapacaksan iyi gitar Hepsini görmek için tıklayın... Kusura bakma yeni gördüm Grg 170dx aldim bu gitar hakkinda bir bilgin var midir acaba
Arda1898 9 Ekim 2022 #4 xlsnfolw demiş ki: Kusura bakma yeni gördüm Grg 170dx aldim bu gitar hakkinda bir bilgin var midir acaba Hepsini görmek için tıklayın... Daha önce azda olsa kullandığım bir gitar. Başlangıç için iyi.
xlsnfolw demiş ki: Kusura bakma yeni gördüm Grg 170dx aldim bu gitar hakkinda bir bilgin var midir acaba Hepsini görmek için tıklayın... Daha önce azda olsa kullandığım bir gitar. Başlangıç için iyi.