G
Guest
gripin müzik yapmasın aman aman canlı dinledim iğrenç...yalvarırım yapmasın...lütfen söleyin gruba,ben söyliyemedim...
Ne kadar kötü bir insansın sen ya...portishead demiş ki:gripin müzik yapmasın aman aman canlı dinledim iğrenç...yalvarırım yapmasın...lütfen söleyin gruba,ben söyliyemedim...
portishead demiş ki:gripin müzik yapmasın aman aman canlı dinledim iğrenç...yalvarırım yapmasın...lütfen söleyin gruba,ben söyliyemedim...
mavibitki demiş ki:bi el atıverin de uyansın istanbul üniversitesi!! bana gına geldi aşırı siyasi duyarlılıktan.. biraz eğlence, bikaç festival, en azından o koca kampüsün koca ormanında düzenlenecek bi bahar-konser aktivitesi hiç fena olmaz açık havada.. istanbul üniversitesi rock klübü uyuma!!! aralıktan beri konser düzenlemiyosunuz, hiç sanmıyorum ki rektörlük karşı çıksın böyle bi etkinliğe, zaten millet bezdi eylemden, protestodan..
ConradMcRAE demiş ki:.Hele bir tanesi var ki....Vokalin sesi ile ilgili...Kötüymüş güya..Sanırım biz gerizekalıyız,biz iyi sesden anlamıyoruz.Ya da iyi besteden...
quote]
Ben sadece kendi eleştirimi yazdım ve vokali beğenmediğimi belirttim..Senin yazdığın ne alaka şimdi.Ben sana vokalden iyi besteden anlamıyosun mu dedim ??Oku anla ve öyle yorum yap bence
Latif_Returns demiş ki:ConradMcRAE demiş ki:.Hele bir tanesi var ki....Vokalin sesi ile ilgili...Kötüymüş güya..Sanırım biz gerizekalıyız,biz iyi sesden anlamıyoruz.Ya da iyi besteden...
quote]
Ben sadece kendi eleştirimi yazdım ve vokali beğenmediğimi belirttim..Senin yazdığın ne alaka şimdi.Ben sana vokalden iyi besteden anlamıyosun mu dedim ??Oku anla ve öyle yorum yap bence
:taptim
portishead demiş ki:gripin müzik yapmasın aman aman canlı dinledim iğrenç...yalvarırım yapmasın...lütfen söleyin gruba,ben söyliyemedim...