Zaten garaj bozulduğu için 5 aradan sonra burada üyelik açtım tekrar. Garaj mobil uygulamaya geçince eski üyeler için bi kod gönderip o kod ile yeni garaj'a devam edildiğinden bahsediyordu ama yaptım olmadı.
Şuan eski üye olarak eski sistem gibi giriyorum ama aşağıda fotoda olduğu gibi alt sağdan DEVAM butona tıklayınca bi sonraki sayfaya geçmeyip yerinde sayıyor.
Yeni barajdan verilen olanların hepsi de İstanbul'dan verilmiş gibi görünüyor.
İlan açan mallar da şehir belirtmiyor çoğu.
2..3 ilana yazdım dönüş olmadı, okundu bildirimi de yok.
Eskiden ne güzeldi ama bozdular uygulamasını yapınca.
Gerçi bi cacık olmaz artık bu devirde.
176360 eklentisini görüntüle
Eski sistemden devam eden üyelerin ilanlarına sadece
"Müzisyen arayanlar"
"Grup arayanlar"
bölümüne tıklayarak görebiliyorum.
Tabi sonraki sayfaya geçmiyor tekrar yeni sistem üzerinden verilen ilanlar çıkıyor.
Böyle aratınca sizin ilanınız da çıkıyor buradaki üyelik nikiniz.
Eski ilanı düzenleme yaptım 2 ay geçti halâ ilana alınmadı, kontrol edilecek sözde.
Gerçi yerel müzisyen diye bişey de kalmamış artık, ilan açsam kaç yazar.
2019'da burada kapanan hesaptan sonra bu yüzden tekrar üyelik açtım burada geçen yıl.
gerçi 6 aya kalmıyor bikaç oksijen israfı gereksizler yüzünden kapatıp duruyorlar rencide olmuşlar çünkü
176361 eklentisini görüntüle
Garaj sayesinde gümrük belasından etkileniyorum thomann'dan bişey almaya kalkınca 😄garaj bu işin alım-satım yönüne ağırlık vermeye çalıştı sanırım ama ilginç şekilde turkrock hep bu konuda daha aktif olmuş. Burada da ilan bölümü çok atıl. Böyle garip ve saçma bir durum işte...
DÜZELTME..Garaj sayesinde gümrük belasından etkileniyorum thomann'dan bişey almaya kalkınca 😄