solağı yok sanırım w900 ün ?
Evet abi çok haklısın. Yüksek teknoloji ürünlerine genel çekincem Zonguldakta yaşamam. Sadece müzik,kayıt ekipmanı olarak değil bir çok cihazımın arızasında bu şehirde çok sıkıntı yaşadım. Ve tespitinde haklısın yollar bozuk bir şey olur diye köyümüze asla kendi arabamla gitmem. Saatlerce otobüs beklerim,otobüs de eski püskü bir şey.O yaz sıcağında 1 saatte gideceğim yere 3 saatte giderim.Araba mekanik bozulur diye at arabası almaya benzemiş yaptığın , firebirde baktım fiyat olarak aynıymış w800 ile, para senin tercih senin bir şey diyemeyeceğim.
doğru abi. Onu w900 için demiştim. Zaten almak istediğim w800 idi. Fırat Öz o kadar güzel anlattı,Ogün Sanlısoy'un ep sinde kullandı falan çok heveslenmiştim. Satın almak için pc başına geçince sağda dore reklamında firebird gözüme çarpınca baktım fiyatlarda hemen hemen aynı direkt aldım vallahi. Tim Skold dan dolayı çocukluk hayali gibi bir şeydi zaten.İlla kablosuz kullanacaksın diye bir şey yoktu bu arada.
Evet abi çok haklısın. Yüksek teknoloji ürünlerine genel çekincem Zonguldakta yaşamam. Sadece müzik,kayıt ekipmanı olarak değil bir çok cihazımın arızasında bu şehirde çok sıkıntı yaşadım. Ve tespitinde haklısın yollar bozuk bir şey olur diye köyümüze asla kendi arabamla gitmem. Saatlerce otobüs beklerim,otobüs de eski püskü bir şey.O yaz sıcağında 1 saatte gideceğim yere 3 saatte giderim.
Keşke at arabası olsaydı...
Devrek.Nere sizin köy hemşerim? 🙂
W800 de mooer ge100, w900 de ge150 var, evet jak direk frfr a takılıyor , önceki gün iki gitarı da headrush frfr108e taktık çaldık.Yazıldıysa gözden kaçırdım... 800 ile 900'ün farkı ne headless modellerde?
Bir de Jack olan aparat direkt aktif FRFR'a takılabiliyor galiba yani ses kartına girmek şart değil?
Evet, direkt frfr e takılabiliyor, kulaklık, herhangi bir hoparlöre de sorunsuz ve iyi kalitede ses veriyor. Müzik sistemlerindeki aux in, line in girişlerine de bağlanabilir sorunsuzca.Yazıldıysa gözden kaçırdım... 800 ile 900'ün farkı ne headless modellerde?
Bir de Jack olan aparat direkt aktif FRFR'a takılabiliyor galiba yani ses kartına girmek şart değil?
Gitarın boyutu küçüldükçe fiyatı artıyor 😂 eski Nokia telefonlar gibiBu arada P serisinde paslanmaz çelik fret kullanılmış. Hatta W900'ler çıkmadan önce P800'lerde paslanmaz çelikleri görünce, W900'lerde de olabileceğini düşünmüştüm.
Hala almadım, ilk burada sorduğumda 18-19 bin TL idi. Sürekli gitar almaya diye çıkıp paraflaş, lens vs alıp dönüyorum. P800 ile W900 arasında fret farkı var sanırım bir fanfret, headless ve dahili alıcı olayları harici. Ne önerirsiniz? Çelik fretli p800 serisi mi yoksa W900 mü?Gitarın boyutu küçüldükçe fiyatı artıyor 😂 eski Nokia telefonlar gibi
Galiba Türkiye'de alınabilecek en ucuz headless gitar w900. İşçilik olarak nasıl bir gitar, 30000tl vermeye değer mi?Taşınabilirlik açısından headless kesinlikle. Almışken w900 daha iyi olur aradaki fiyat farkı sıkıntı olmayacaksa. P800 Strat kasa, daha ağır. Renk olarak da w900 u vol beğeniyorum. Tavsiyem Aurora purple. Yani resimlerde mavi olan
Ben çok memnunum, herhangi bir kusuru, hatasıni görmedim. Sapı da çok rahat. Ibanez Hesdless da var bende ama ona hiç dokunmuyorum artık GTRS'den sonraGaliba Türkiye'de alınabilecek en ucuz headless gitar w900. İşçilik olarak nasıl bir gitar, 30000tl vermeye değer mi?