Oyleyse gitti bir 30 bin daha. En azindan gitar calmayi becerebilsem yine uzulmeyecegim
Duman, bir derdim var, sarı çizmeli Mehmet Ağa... Akdeniz akşamları ve de ve de Children of Bodom, her telden çalar 😉oldukça mantıklı bir cihaz ... gittikçe ikna oldum... elbet coşup da yav ESP'ye para verilir mi bu varken filan diyenin ağzına ıslak terlik vurmak lazım ama tam bir gündelik iş bitirici gibi W900 - boyutlarından dolayı P yerine W dedim, P de makul
tabu konuya değinilmemiş ama... ismi söylenmeyen... Duman tonu alınabiliyor mu?
Beyaz adam geldiğinde elinde incil, bizim ise topraklarımız vardı. Sonra bir baktık elimizde incil, topraklar beyaz adamın olmuş…Duman, bir derdim var, sarı çizmeli Mehmet Ağa... Akdeniz akşamları ve de ve de Children of Bodom, her telden çalar 😉
Yani karşılaştırma yapmak gibi olmasın, diğer tüm gitarlarim GTRS'den daha pahalı ve daha "kaliteli" ünlü markalar, inanın bu gitarı alalı ESP standard series gitarlarimi bile hardcase'inden çıkarmaz oldum.
Gündelik gitarım GTRS oldu, ses kalitesi ve çalım rahatligi-kalitesi bakımından hiçbir eksiklik hissetmiyorum.
V kasayı case'den çıkarırken korkmuyor değilim, sivri uçlar bir yere çarpacak diye.
Aynı durumdayız , Jacksonlar charveller tozlandı bu gitardan sonra , o kadar malzemeyi yıllarca nasıl taşıdım diyorum şu anda.Duman, bir derdim var, sarı çizmeli Mehmet Ağa... Akdeniz akşamları ve de ve de Children of Bodom, her telden çalar 😉
Yani karşılaştırma yapmak gibi olmasın, diğer tüm gitarlarim GTRS'den daha pahalı ve daha "kaliteli" ünlü markalar, inanın bu gitarı alalı ESP standard series gitarlarimi bile hardcase'inden çıkarmaz oldum.
Gündelik gitarım GTRS oldu, ses kalitesi ve çalım rahatligi-kalitesi bakımından hiçbir eksiklik hissetmiyorum.
Gas ile aldım diyip 3 aya satılacak ürün değil bu benden söylemesi 🙂 üsttede yazdım BC_Rich_Warlock ta demiş diğer setuplara bakmıyorum şu anda , akustik gitar gibi eline al çal direk .Beyaz adam geldiğinde elinde incil, bizim ise topraklarımız vardı. Sonra bir baktık elimizde incil, topraklar beyaz adamın olmuş…
Sabah konuya baktığımda param vardı, korkmaya başladım senden….
Doğrudan kablosuyla değil bir otg Arabirim ile baglamaniz lazım. Eger bu şekilde denediyseniz telefon modelinin ve varsa aldığınız hatayı söylerseniz yardımcı olabilirim.USB c çıkışıyla telefon veya bilgisayara ses verebilen, kayıt alabilen oldu mu? Ben beceremedim. Ses çıkmıyor telefondan da laptoptan da.
Normal usbyi USB c ye dönüştüren bir aparat ile kablonun her iki ucunu da USB c şekline dönüştürüyorum. Telefon cismi mi12 pro. Herhangi bir hata veya uyarı yok. Telefondan görünen şu ki USB c kablosu takınca telefona giriş yapmıyor, telefondan USB aracılığıyla çıkış oluyor sadece. Aynı adaptöre harici 2.5 inçlik (4-5 gblik) USB harddiski telefona bağlıyorum sorun yok. Kopyala yapıştır, veri alışverişi sorunsuz.Doğrudan kablosuyla değil bir otg Arabirim ile baglamaniz lazım. Eger bu şekilde denediyseniz telefon modelinin ve varsa aldığınız hatayı söylerseniz yardımcı olabilirim.
Gitarda normal volume ve tone potansi var. Procesor/akıllı moddayken o renkli tuş master volume görevi görüyor.Gitarda Volume nasıl ayarlanıyor? Yani diyelim PA hoparlöre taktık, Alto, Headrush vb gibi... onların sesi arka tarafta veya uzak bir yere koyduk ama ses yüksek geldi elimizde gitar odanın öbür ucundayız... sesi 1/4 ile kablolu veya wireless bu şekilde gönderince nasıl kısıyoruz? Manyetik volume prosesör modundayken bu işi mi görüyor?
Fırat Öz coşturmuş GTRS W900'ü
Ben kendi kablosuyla kullanıyorum. Telefonum samsung s22 bir sorun yasamiyorum. Eger telefona giren başlıkta otg desteği yok ise çalışmayabilir.Normal usbyi USB c ye dönüştüren bir aparat ile kablonun her iki ucunu da USB c şekline dönüştürüyorum. Telefon cismi mi12 pro. Herhangi bir hata veya uyarı yok. Telefondan görünen şu ki USB c kablosu takınca telefona giriş yapmıyor, telefondan USB aracılığıyla çıkış oluyor sadece. Aynı adaptöre harici 2.5 inçlik (4-5 gblik) USB harddiski telefona bağlıyorum sorun yok. Kopyala yapıştır, veri alışverişi sorunsuz.
Ayarlarda da bunu giriş olarak degistirebilecegim bir secenek yok. Siz denediniz mi? Sizde çalışıyor mu161054 eklentisini görüntüle