Bugün 3rd party GR dosyası ekledim.
Hesu Demon, çok güzel oldu
Hesu Demon, çok güzel oldu
Bu p2 trde yokmuş ama ya 🙁 trde satılan alternatif var mı aklınıza gelen acabaAma bunun çok daha iyisini Mooer Prime P2 kompakt procesor ile her gitara yapabilirsiniz.
Bunda ciddi miydiniz hocam
Daha yeni çıktı zaten. Yakında Senkop müzikte satışa cikarBu p2 trde yokmuş ama ya 🙁 trde satılan alternatif var mı aklınıza gelen acaba
Batarya bozulursa veya iki üç sene sonra performansı düşerse satılıyor ayrı olarak. AliExpress'de gördüm. Processorun kolay kolay bozulacağını sanmıyorum, en fazla Super knob dediğimiz akıllı - çevirmeli tuş/ pot bozulur o da tamir edilir.Ayrıca bu en nihayetinde bataryası olan bir cihaz ve bataryaların bir ömrü var. İçerisindeki prosessor çıkabilir bir yapıda belki ilerde onu ayrı satabilirler diye ummaktayım.
Alternatifi eski modeli Prime P1, ama P2 çıkmışken eski model alınmaz, her ne kadar arada 100 dolar fiyat farkı olsa da.Bu p2 trde yokmuş ama ya 🙁 trde satılan alternatif var mı aklınıza gelen acaba
Her iki türlü de olur. Kablosuz ses alıcısı zaten sadece pahalı olan modelde var (w900 ve de normal kasaların yüksek fiyatlı olanında). Bunu kullanmazsak pil performansı artıyor.Kablo demişken... yazıldıysa görmedim:
ya içinden prosesör ayarlıyoruz ve kablosuz olarak aparata gönderiyoruz (o da jack gibi ses neredeyse ona takılı)
ya da klasik metod kablo jack ile ses kartı, amfi vb takıyoruz...
peki aparatı kullanmadan yine prosesör sesini 1/4 kablo ile PA hoparlöre direkt takmak mümkün mü?
amaç hem pil tüketimi azalsın hem de muhtelif sinyal interference vs olmasın...
Bendeki w900'ü sattım ama özlüyorum pratikliğini, yerine aldığım bas gitarın getirdiği yeni heyecandan dolayı tolere edebildim ama.Her iki türlü de olur. Kablosuz ses alıcısı zaten sadece pahalı olan modelde var (w900 ve de normal kasaların yüksek fiyatlı olanında). Bunu kullanmazsak pil performansı artıyor.
Üstüne telefondaki aplikasyonu da kulkanmadik veya bluetooth footswitche de bağlamadik, oradan da bir tık enerji kazancı oluyor. Gitarın üzerindeki akıllı switch tuşu ile 4 adet farklı rig/preset arasında geçiş yapabiliyoruz zaten.
Ekteki ekran görüntüsünde de belirtildiği gibi, kablosuz aparat ile kullanınca pil kullanim süresi düşüyor (12 saate kadar kablolu çıkış ile diyor ama pratikte biraz daha kısa tabii)
Gtrs dahili processorunu, GTRS footswitch ile birleştirmişler. Her gitara takip aynı işi görmesi için. Fikir iyi. Içindeki procesor ge100 gibi duruyor.Bu arada GTRS mi P1, P2 mi derken yeni bir oyuncu girdi olaya:
Mooer Prime S1 Akıllı Gitar Efekt Pedalı
www.senkop.com.tr
S1 mi yoksa bu mu daha iyidir ? @solitude71Gelmiş nihayet. Thomanndan 1000 TL daha ucuza hem de
Mooer P2WH Prime Gitar Pedalı
www.senkop.com.tr