Özelliklerini karşılaştırın, YouTube testlerine göz atın kendiniz karar verin neye ihtiyacınız var.S1 mi yoksa bu mu daha iyidir ? @solitude71
Özelliklerini karşılaştırın, YouTube testlerine göz atın kendiniz karar verin neye ihtiyacınız var.S1 mi yoksa bu mu daha iyidir ? @solitude71
İyi nedir?S1 mi yoksa bu mu daha iyidir ? @solitude71
teşekkürler eski mesajların birinde olmadığı yazılmış da 🙂 ya da ben yanlış anlamışım
800-900, 891, ve sonu da harfli bir sürü model var. Artık Insan hangisi hangisi karıştırıyor. Kablosuz dahili verici varmış içinde, ama yanında harici akıcı aoarati geliyor mu bilmiyorum. Aynısının başka rengine bakarsanız belki specler yaziyirdur oradaT
teşekkürler eski mesajların birinde olmadığı yazılmış da 🙂 ya da ben yanlış anlamışım
"One size fits all" çözümlerin genelde hiçbir işlevi tam anlamıyla yapamayan ürünler olduğunu düşünen birisi olarak, Mooer'in sunduğu tonal kalite ve esnekliğin bir gitarla birleştiği "GTRS Intelligent Guitar" hakkında, sahip olduğu potansiyele inanarak bir başlık açmak istedim.
Ge300'ü büyük bir memnuniyetle kullandığım için muhtemelen aynı algoritmalara sahip bu ürünün de tonal anlamda keyifli sonuçlar sunacağını düşünüyorum. Solar, Chapman vb birçok gitar markasının uzakdoğuda ürettiği iyi gitarları düşününce, benzer kaliteye sahip bir gitar olması durumunda "Bedroom Player" olarak nitelediğimiz kullanıcıların ekipman zincirini daha da pratik hale getirecek gibi.
Deneme fırsatı bulduğumda gerçekçi görüşlerimle güncellerim bu başlığı ancak şimdilik commercial videosunu bırakalım.
Wireless kulaklık bağlanmaz. 3.5 dönüştürücü ile kablolu kullanacaksınız.Gitarı aldım hemen tremolo kolu düştü ve üstünde boya kalktı sertte düşmemişti benim eşşekliğim ama çok üzüldüm, pasta cila falan geçirmeye çalışacağım. Bir de kulaklık nasıl bağlıyorsunuz arkadaşlar ? Wireless I bi türlü beceremedim ben
Çok teşekkürler 🙂Wireless kulaklık bağlanmaz. 3.5 dönüştürücü ile kablolu kullanacaksınız.
Kabine direkt giremezsiniz. Amfi lazım, veya normal içinde kendi güç kaynağı olan hoparlör/ stüdyo monitör/ frfr
W900 u anker soundcore motion+ ile bir süredir kullanıyorum. Referans monitörüme kıyasla daha iyi olduğu düşüncesindeyim. 🙂 Eksik tarafi hoparlörün bt kismi ile kablolu kismi aynı anda çalışmıyor, gtrs in de bt ses aktarımının çok kaliteli olduğu söylenemez. Fakat küçük boyutlu hoparlor arayışı olan varsa aklında bulunabilir.
Bende de anker soundcore motion+ var aux girişine takıyorum kulaklıkta da aynı şekilde giriyorum tam oturtunca tek taraftan ses geliyor sadece.Bunu nereye takacaksınız?
Yalnız bu stereo gitarın kablosu mono uyumsuzluk olmuyor mu ?Kullandığınız aparatın ankere tam oturması mümkün değil bence öyle bir alanı yok. Ben şunu kullanıyorum.
bu gitar nasıldır arkadaşlar?
temiz sorunsuz görünüyor.
fiyat performans mıdır?
gtrs w800ess-1171018906/detay?utm_source=paylas&utm_medium=ilan_detay&utm_campaign=sahibinden_paylas&utm_content=174536269