Selam arkadaşlar. Bu foruma çok uzun süredir üyeyim ve sizinle mutlu bir haberimi paylaşmak istiyorum. Uzun uğraşlarımız sonucunda interaktif, kapsamlı ve eşine benim rastlamadığım bir platform kurma işini tamamlamak üzereyiz ve beta test için üye almaya başladık.
Kullanıcıların eğitici ve ödüllendirici bir şekilde bizim belirlediğimiz seviyesine uygun, güzel sınıflandırılmış egzersizleri yaparak gitarda ilerleme kat etmesini sağlamayı hedefledik.
En yaygın kullanılan teknikleri başından sonuna kadar öğrenmesi gereken her şeyi eklemeye çalıştık. (10+ teknik, 400+ egzersiz)
İlerlemenizi kayıt altına alıyor, daha uzun süre yaptıkça daha fazla bpmde yapmanıza izin veriyor.
Egzersizler dışında teori eğitimleri ve tüm tekniklerin videolu açıklamaları mevcut.
Beta key almak için instagram postumuzdaki yönergeleri uygulayabilirsiniz, herhangi bir geribildirim için ise her zaman bana ulaşabilirsiniz.
guitarbear.com
Instagram
www.instagram.com
Kullanıcıların eğitici ve ödüllendirici bir şekilde bizim belirlediğimiz seviyesine uygun, güzel sınıflandırılmış egzersizleri yaparak gitarda ilerleme kat etmesini sağlamayı hedefledik.
En yaygın kullanılan teknikleri başından sonuna kadar öğrenmesi gereken her şeyi eklemeye çalıştık. (10+ teknik, 400+ egzersiz)
İlerlemenizi kayıt altına alıyor, daha uzun süre yaptıkça daha fazla bpmde yapmanıza izin veriyor.
Egzersizler dışında teori eğitimleri ve tüm tekniklerin videolu açıklamaları mevcut.
Beta key almak için instagram postumuzdaki yönergeleri uygulayabilirsiniz, herhangi bir geribildirim için ise her zaman bana ulaşabilirsiniz.
GUITARBEAR — Online Gitar Eğitimi | Ücretsiz Gitar Dersleri ve Araçları
Online gitar eğitim platformu. İnteraktif tab player, video senkronizasyonlu dersler, ücretsiz araçlar ile gitar öğren.
guitarbear.com
Create an account or log in to Instagram - Share what you're into with the people who get you.
www.instagram.com