Guitarbear.com / İnteraktif Gitar Öğrenme Platformu

Selam arkadaşlar. Bu foruma çok uzun süredir üyeyim ve sizinle mutlu bir haberimi paylaşmak istiyorum. Uzun uğraşlarımız sonucunda interaktif, kapsamlı ve eşine benim rastlamadığım bir platform kurma işini tamamlamak üzereyiz ve beta test için üye almaya başladık.

Kullanıcıların eğitici ve ödüllendirici bir şekilde bizim belirlediğimiz seviyesine uygun, güzel sınıflandırılmış egzersizleri yaparak gitarda ilerleme kat etmesini sağlamayı hedefledik.

En yaygın kullanılan teknikleri başından sonuna kadar öğrenmesi gereken her şeyi eklemeye çalıştık. (10+ teknik, 400+ egzersiz)

İlerlemenizi kayıt altına alıyor, daha uzun süre yaptıkça daha fazla bpmde yapmanıza izin veriyor.

Egzersizler dışında teori eğitimleri ve tüm tekniklerin videolu açıklamaları mevcut.

Beta key almak için instagram postumuzdaki yönergeleri uygulayabilirsiniz, herhangi bir geribildirim için ise her zaman bana ulaşabilirsiniz.

Selam arkadaşlar, sistemin yazılımcısı olarak ben de aranızdayım, tüm teknik sorunlarınızı birebir çözmek, önerilerinizi dinlemek için buradayım.

Ben gitar çalmaya geç başladım, 3 senelik keyifli ama ortalama giden gitar öğrenme sürecim @DeathDrain ile tanışmamla birlikte inanılmaz bir hale geldi. Uzun süre onun bu gitar çalma ve öğretme metodunu herkesin bilmesi gerektiğini söyledim kendisine. Sonra bu önerilerimi konuşurken bir gün böyle bir fikir geldi aklımıza. Sonrasında ekibe Cem Gönden'i de dahil edip bu noktaya kadar geldik. Çok çalıştık, şimdi de hep beraber gitar çalışma zamanı diyelim 😄

Elinize, emeğinize sağlık. @DeathDrain'in videolarını ve verdiği dersleri takip ediyordum uzun zamandır. İnteraktif web sitesi de çok iyi düşünülmüş, başarılar dilerim.

İlk fırsatta üye olup çalışmalara katılmak istiyorum ben de, hep GAS hep GAS olmuyor. Uzun zamandır yerimde sayıyordum, çok iyi olacak bu siteyle çalışması.

Geri