- Konu Sahibi Konu Sahibi
Selamlar, kodunuzu ozelden ilettim.Hayırlı olsun, kod paylaşırsanız deneyimleyip fikir sunmak isterim.
Selamlar, kodunuzu ozelden ilettim.Hayırlı olsun, kod paylaşırsanız deneyimleyip fikir sunmak isterim.
dostum selamlar, aylık üyelik kısmına geliyorum ama indirim kodunu girecek yeri bulamadım nasıl kullanacağım?Selam arkadaşlar, beta sürecimiz sona erdi ve site artık herkesin erişimine açık. Turkrock forum üyelerine özel bir indirim tanımlamak istedik.
TURKROCK10 kodu kullanılarak başlatılan aboneliklere %10 indirim tanımladık. Herkese kolay gelsin, iyi çalışmalar hepinize.
Geribildirimlerinizi ve önerilerinizi her zaman forumdan bana ya da @tragop 'a iletebilirsiniz.
Planını seç kısmında en altta "kupon kodun var mı?" diye bir kısım var, oradan sanırım.dostum selamlar, aylık üyelik kısmına geliyorum ama indirim kodunu girecek yeri bulamadım nasıl kullanacağım?
Selamlar, refli link oluşturdum buradan gittiğinizde abonelik kısmına girdiğiniz anda indirim otomatik uygulanmış olacak.dostum selamlar, aylık üyelik kısmına geliyorum ama indirim kodunu girecek yeri bulamadım nasıl kullanacağım?